КУДИ ПІТИ ВОСЕНИ: ГОЛОВНІ ПОДІЇ

Масштабом та яскравістю подій цієї осені Київ може конкурувати з європейськими столицями: всесвітньо відома виставка «Живі динозаври», Barometer, що збере барменів з топ-50 кращих барів світу, фестиваль ретро-автівок Old Car Land, вечірка «Слава рейву», хедлайнерам якої позаздрять навіть тусовщики берлінських рейвів, концерт творчості Сержа Гінсбура та Джейн Біркін і багато інших неймовірних заходів. Докладніше читайте у нашій підбірці.

 

Виставка «Живі динозаври»

2 вересня - 15 жовтня, 19:30

ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 30 - 500 грн

Квитки

До 15 жовтня на ВДНГ гостюватиме всесвітньо відома виставка-репродукція «Живі Динозаври». Доісторичних істот, які жили на Землі 235 мільйонів років тому, відтворили наукові організації Felix de Azara Paleontologists Foundation і Maimonides University разом з Себастьяном Апестегуя – палеонтологом, доктором природничих наук з Аргентини. Це 24 різних динозаври, детально відтворені в повний зріст, зі справжнім забарвленням, текстурою, звуками і навіть рухами. Вчені називають виставку найбільш точною репродукцією найбільших мешканців нашої планети в період мезозойської ери. Відвідати виставку встигло вже більше 1 мільйона глядачів з Південної Америки, Голландії, Італії, Кіпру, Греції, Грузії, Сінгапур та інших країнах. А тепер і у нас є такий шанс.

 

Презентація книги Сергія Жадана «Антена»

14 вересня, 19:00

Центральний Дім офіцерів, вул. Грушевського, 30/1

Вартість: 220-500 грн

Квитки

Сергій Жадан завоював звання найвідомішого сучасного українського письменника. Для нього немає недосяжних тем, він з майстерною тонкістю торкає струни душі і своєю любовною лірикою, і патріотичною прозою. 14 вересня Сергій особисто презентує нову книгу «Антена» своїм шанувальникам в п’яти містах України. «Антена» — це 80 найновіших віршів автора. Сергій називає її своїм поетичним звітом або щоденником: «Антена» дає можливість піймати зміни в довколишньому повітрі, допомагає налаштуватись на радіочастоту, що надає віри й любові», – каже автор. Увагу до книги привернули також її оформлення. Відомий вуличний художник Гамлет Зінківський, харківська легенда, спеціально зробив 150 ілюстрацій на 300 сторінок тексту. Вийшло яскраво й несподівано.

 

Парк розваг «Літо на ВДНГ»

Щодня, 9:00-21:00

ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вхід вільний

Детальніше

Завдяки глобальному потеплінню в Україні літо стало довшим. Тому керівництво ВДНГ заявило про продовження роботи парку «Літо на ВДНГ». Тому розваги для дітей і дорослих продовжуються: контактний зоопарк, ферма тропічних метеликів, «Країна роботів», сферичний кінотеатр, величезний гойдалкових парк. Окрім сімейного відпочинку, ВДНГ став ще й осередком спорту. Любителі активного відпочинку тут змагаються у пейнтбол, тренують спритність в мотузковому парку та навчаються верховій їзді. Також це одне з найпопулярніших місць для пробіжок та велопрогулянок. Завдяки новій розмітці на ВДНГ пішоходи та велосипедисти тепер не заважають один одному.

 

Бар-шоу «Barometer»

28-30 вересня, 12:00-22:00

КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16-А

Вартість: 200-1200 грн

Квитки

Щорічне бар-шоу BAROMETER вносить неймовірний вклад у розвиток барної культури України. Цілий рік організатори ретельно відбирають кращі бари з різних куточків України та світу. Зокрема тут кияни зможуть познайомитись з представниками топ-50 кращих барів світу! В цьому році закордонними зірковими гостями будуть бари з Франції, Чехії, Іспанії, Нідерландів, Греції, Ізраїлю та інших країн. Боги міксологіі поділяться з гостями своїми секретами і кейсами. Працівники сфери ХоРеКа тут зможуть підняти свій професійний рівень та обмінятись досвідом. Експерти індустрії виступлять з лекціями, представлять барне обладнання та інвентар, проведуть дегустації нових і вже легендарних напоїв. У минулому році BAROMETER за три дні відвідало 15 тисяч гостей, для яких бари приготували 35 тисяч коктейлів. 74 спікера з різних куточків планети провели 57 лекцій і 39 дегустацій. Цього року організатори обіцяють нові рекорди.

 

Фестиваль Old Car Land

28-30 вересня, 9:00

ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 200 - 350 грн

Квитки

Old Car Land – це щорічний найбільший фестиваль ретро-машин в Україні. Зауважимо, що тепер він змінить місце проведення з Музею авіації на ВДНГ. Серед представлених раритетних авто будуть найдорожчі моделі світової еліти, американські muscle cars, машини-переможці світових ралі та навіть колишні автівки президентів. Крім виставки унікальних автомобілів тут працюватимуть фудкорт, дитячі зони та музична сцена. Красномовніше про Old Car Land можуть сказати цифри: 100 тисяч відвідувачів, 62 акредитованих ЗМІ, 1020 учасників з 5 країн, 47 автоклубів, 12 видів змагань та 36 переможців в номінаціях.

 

Ювілейний концерт The Maneken

29 вересня, 19:00

Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: 350 грн

Квитки

The Maneken – один з найвідоміших українських електронних проектів. Тому жоден меломан собі не пробачить, якщо пропустить цей ювілейний концерт. 29 вересня автор проекту Євген Філатов відсвяткує 10 років гурту The Maneken на сцені зі спеціальною програмою. До неї увійдуть кращі треки з усіх п'яти альбомів, створені за ці роки, і майстерно сплетуть у собі різні музичні стилі: поп, фанк і інді-рок і записував плоди різних колаборацій. Пісні The Maneken тричі були в World Chart Express на MTV Europe та пролунали зі сцен в Європі та США. На рахунку Євгена співпраця з Чарлі Стедлером та десятками кращих музикантів СНД. Також завдяки альбому SALE% (2016) світ почув спільні роботи групи з Sophie Villy, Essami, Brunettes Shoot Blondes та ONUKA. До речі, гурт ONUKA буде спеціальним гостем концерту. Також готується нове візуальне шоу та ще безліч сюрпризів.

 

Вечірка «Слава рейву!»

19 жовтня, 21:00

Secret Place

Вартість: 499 грн.

Квитки

Навіть серед великої кількості музичних івентів в столиці, ця вечірка є однією з найбільш очікуваних. По-перше, місце проведення тримається в секреті. По-друге, її ідея підкріплена глибокою ідеологією. Вона стане квінтесенцією всіх 20 років рейв-культури. По-третє, організатори не розголошують весь список зіркових гостей. Заявлені поки тільки двоє: Паскаль Орбі (Vitalic) і Олівер Хантеманн (Oliver Huntemann). Але їх імена настільки гучні в світі рейву, що змушують з ще більшим нетерпінням чекати оголошення інших хедлайнерів. Разом з Daft Punk і Justice, Vitalic змусив світ боготворити французьку електронну музику з дев'яностих і до наших днів. Олівер Хантеманн теж готує енергійний сет, протягом якого ми відчуємо, що Київ недарма називають новим Берліном.

 

Оркестрове шоу «Cinematic Symphony»

24 жовтня, 19:30

Планетарій, вул. В. Васильківська, 57/3

Вартість: 200-400 грн

Квитки

Досить несподівано насолоджуватися оркестровим шоу під куполом Київського планетарію. Тому радимо не пропустити Cinematic Symphony – незвичайне, музичне та науково-популярне шоу.

Віртуозна гра оркестру Eclectic Sound Orchestra і сферичних проекції сплетуться тут в яскраві аудіо-візуальні образи. У цей вечір прозвучать класичні твори Баха і Моцарта, а також круті сучасні саундтреки від композиторів Циммера і Вільямса. Тому шоу можна відвідати в будь-якій компанії: друзів, коханих, колег або батьків.

 

Концерт Damien Escobar

26 жовтня, 19:00

Палац «Україна», вул. В. Васильківська, 103

Вартість: 290-3550 грн.

Квитки

 

Концерт відомого скрипаля з Нью-Йорка теж чекає безліч меломанів. Деміен Ескобар подарує нам промені тієї зоряної аури, в якій творить з дитинства. У десять років він став студентом престижної школи мистецтв – Juilliard School, випускниками якої були Robin Williams, Kevin Spacey, Miles Davis та інші. Спочатку маленький Деміен з братом грав на вулицях Нью-Йорка. Але коли в популярному телевізійному шоу «America's Got Talent» Деміен Ескобар посів третє місце, все змінилося. У 23 роки в складі групи «Nuttin 'But Stringz» Ескобар виступив на першій інавгурації Барака Обами, на одній сцені з Beyoncé, Jon Bon Jovi, Shakira та іншими. У 28 років вийшов його перший сольний альбом «Sensual Melodies», а незабаром і друга платівка «Boundless», яка протягом доби потрапила в десятку Billboard Classical Crossover Charts і топи iTunes. Потім Деміен отримав дві престижні нагороди Emmy Award. 26 жовтня для нас він зіграє скрипкові версії хітів Adele, Alicia Keys, Whitney Houston, Justin Timberlake та власні авторські твори.

 

Концерт Birkin/Gainsbourg: The Symphonic

5 листопада, 19:00

МЦКМ «Жовтневий палац», Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: 390-2990 грн.

Квитки

Birkin/Gainsbourg: Le Symphonique – це найромантичніша історія кохання у Франції. Серж Гінсбур – поет, легенда французького шансону, популярний актор. Громадськість знала його як справжнього серцеїда, а преса обговорювала відносини з найкрасивішими жінками світу. Поки в його житті не з'явилася Джейн Біркін. Вони познайомилися на кінопробах фільму «Слоган» і, за словами дівчини, це було кохання з першого погляду. Вони моментально стали найбільш обговорюваною парою Франції, а вже перша спільна пісня розлетілася мільйонним тиражем. Це був початок тривалих і плідних відносин, які тривали 12 років. Їх творчість отримала форму музичного проекту Birkin/Gainsbourg: Le Symphonique завдяки знайомству Джейн Біркін з японським композитором Нобоюкі Накадзіма. 5-го листопада ми почуємо наповнені любов'ю і французьким романтизмом пісні, написані Генсбуром спеціально для Джейн Біркін.

 

Концерт Stone Sour

Коли: 18 листопада, 19:00

Де: Stereo Plaza, пр. Лобановського, 119

Вартість: 1499 - 3259 грн.

Квитки

Корі Тейлор – фронтмен легендарного гурту Slipknot, також є засновником та вокалістом Stone Sour. Українським шанувальникам вони презентують свою шосту платівку Hydrograd. Треки з цього альбому вже потрапили в світові рок-чарти, один з них – на п'ять тижнів поспіль в хіт-параді Billboard Mainstream Rock Songs. Нова платівка в лічені дні очолила альбомні топи Британії, Швейцарії, Німеччини, Нової Зеландії та США. На цій хвилі Корі і його команда почали тур по США і Європі, в рамках якого, на щастя, заїдуть вперше і до України.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист