КУДИ ПІТИ В КИЄВІ 20-22 КВІТНЯ

Нічого не плануйте — ми вже все вигадали. Куди ходити в Києві на вихідних та як цікаво провести цей весняний вікенд читайте у нашій добірці найкращих подій.

Дикий театр: Вистава «‎Бути знизу»
Коли: 20 квітня, 19:00
Де: Freedom Hall, вул. Кирилівська, 134
Вартість: 200 — 400 грн / купити квиток

Чому варто сходити на виставу Дикого театру? Тому що всі вони — запальні, гарячі, актуальні та певною мірою близькі кожному з нас. «‎Бути знизу» — це вистава про жінок. Історії вдалих і невдалих побачень і стосунків, відношення до чоловіків, що дратує, радує, пригнічує, знецінює, бісить, робить щасливою українську жінку, та де ж її місце: знизу, зверху, деінде?

 

Показ «‎Від Землі до Всесвіту»
Коли: 20 квітня, 19:00
Де: Телепорт360, ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
Вартість: 120 грн / купити квиток

На жаль, наразі ми не маємо можливості полетіти у космос, проте є шанс потрапити туди інакше. Наприклад, через показ фільму «‎Від Землі до Всесвіту» у кінотеатрі Телепорт360. Дивіться на Всесвіт у повнокупольному форматі: побувайте на планетах Сонячної системи та місцях зародження зірок і зазирніть за межі Чумацького шляху.

 

Шоу «‎Мамахохотала»
Коли: 21 квітня, 19:00
Де: Freedom Hall, вул. Кирилівська, 134
Вартість: 599 — 999 грн / купити квиток

Нова гумористична програма від студії «‎Мамахохотала». Втомилися від теми виборів, хочете відпочити від політики? На цьому шоу жарти лише про особисте та буденне, про те, що стосується кожного з нас, і з чого можна від душі посміятися. Ось вам і рецепт ідеального вечора неділі.

 

Концерт INPLUS
Коли: 21 квітня, 19:00
Де: Just in Space, вул. Братська, 6
Вартість: / купити квиток

Учасники фестивалів Atlas Weekend, Impulse Fest, STOPUDIVKA, KOZAK Fest та інших готуються презентувати новий альбом VIBE.  INPLUS — нове ім'я в музичному просторі України. Вони не бояться бути самими собою, не бояться відкриватися і легко говорять на відверті теми в своїх піснях. Кожен їх твір — історія з життя, яка зачепить вас та змусить щось відчути.

 

Концерт Bullet For My Valentine
Коли: 22 квітня, 20:00
Де: Stereo Plaza, проспект Валерія Лобановського, 119
Вартість: 1399 — 2199 грн / купити квиток

Металісти Bullet For My Valentine виступають на великій сцені вже майже 20 років. Вони мають величезну армію фанатів по всьому світу, а також велику кількість напрацювань у творчості. Їх пісні займали високі позиції у чартах Billboard, а самі музиканти не раз збирали вражаюче великі майданчики. 22 квітня Bullet For My Valentine вперше виступатимуть в Україні, тому це точно варто вашої уваги. Місце зустрічі — Stereo Plaza.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист