КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 16 ПО 17 БЕРЕЗНЯ

Як зробити цей вікенд ще кращим? Не дозволити собі залишатися вдома та нудьгувати. Для цього ми підготували для вас відразу декілька класних можливостей. І всі вони зібрані у цій добірці.

«Vivaldimania». Концерт старовинної музики
Коли: 16 березня, 18:00
Де: Кірха Святої Катерини, вул. Лютеранська, 22
Вартість: 150 — 300 грн
Квитки

Cлухати старовинну музику у такому місці — істинна насолода. Поціновувачі Вівальді, любителі класичної музики та просто естети й меломани: ця подія саме для вас. На концерті ви зможете насолодитися камерними кантаттами композитора, де головний віртуозний інструмент — людський голос, оточений шляхетним звучанням справжніх барокових інструментів — клавесина та лютні.

 

Вистава Вій 2.0
Коли: 16 березня, 20:00
Де: Дикий театр, Сцена 6, вулиця Васильківська, 1
Вартість: 100 — 350 грн
Квитки

Ця божевільна і містична вистава — лише для дорослих. Гоголя ви тут не побачите, але натомість познайомитесь з надзвичайною українською сучасною драматургинею — Наталією Ворожбит. Ця п’єса — про сучасне село, з його чортовщиною, моральними цінностями, жіночими чарами, помстою, коханням та багато чим іншим.

 

Концерт Rock Symphony
Коли: 17 березня, 19:00
Де: Національний палац мистецтв Україна, вулиця Велика Васильківська, 103
Вартість: 1550 — 1750 грн
Квитки

Що буде, якщо поєднати симфонічний оркестр, рок-бенд та хор? У випадку з концертом Rock Symphony вийде масштабне шоу, яке треба бачити і чути. В цей вечір 160 артистів об’єднаються на одній сцені, аби заспівати величні хіти таких гуртів як Nirvana, The Beatles, Queen, Metallica та інших. Не пропустіть.

 

Концерт Danses et Contredanses (Танці та контраданси)
Коли: 17 березня, 19:00
Де: Дім звукозапису Українського радіо, вулиця Леоніда Первомайського, 5-В
Вартість: 125 — 475 грн
Квитки

Французька музика спільно з італійською розділяє театральний підхід, коли емоції представлені наче на сцені театру. Втім, якщо італійська музика загалом близька людським емоціям і пристрастям, французька усе перетворює на «казку». У цьому концерті вони об’єднаються завдяки Державному академічному естрадно-симфонічному оркестру України та головному диригенту Луїджі Ґаджеро.

 

Підпільний стендап
Коли: 17 березня, 20:00
Де: Golden Gate, вулиця Золотоворітська, 15
Вартість: 150 — 250 грн
Квитки

Де у Києві можна послухати учасників та переможців шоу «Розсміши коміка» та інших гумористичних програм? Відповідь — на Підпільному стендапі. Тут гумор та класний настрій — головні герої вечора. Приходьте в будь-якому настрої, адже тут його вам точно покращать. Якщо вже й завершувати вихідні, то з посмішкою.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист