КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 12 ПО 14 ЖОВТНЯ

Ми підготували для вас добірку київських подій, яка дозволить відмінно провести найближчі вихідні і увійти в новий робочий тиждень з хорошим настроєм.

 

Фестиваль White Design Promenade

12 жовтня, 18:30

Парк імені Тараса Шевченка

Вартість: 600 грн

Квитки

12 жовтня парку імені Тараса Шевченка перетвориться в білий океан! Тут пройде щорічний Білий бал – White Design Promenade. Захід, який відкриє свої двері для творчих особистостей, бізнесменів і молодих талантів. Бал надає їм усім можливість знайти нові контакти і створити нові проекти. Це платформа для втілення креативних задумів, презентації творів і нових технологій. Це зустріч для добрих справ. За келихом шампанського відбудуться знайомства, обмін ідеями і думками, народяться нові ініціативи і несподівані проекти. Все це буде супроводжуватися вечірнім заходом сонця, танцювальними ритмами, цікавою програмою і білим дрес-кодом. Організатори стверджують, що подбали про тепло: додатковий обігрів локації, пледи, зігріваючі напої і музику для запальних танців.

 

Бізнес-форум «Olerom Forum One»

13 жовтня, 11:00

Київський Палац Спорту, площа Спортивна, 1

2464 – 10016 грн

Квитки

Цей масштабний форум можна сміливо назвати однією з головних подій року. Він буде цікавим всім, хто мріє розкрити свій потенціал для успішної роботи над новими бізнес-проектами, хоче ефективніше керувати власною компанією або побудувати її з нуля. Спеціальним гостем цього майданчика для обміну досвідом та проведення ділових переговорів стане Арнольд Шварценеггер! В рамках форуму для лідерів людина-легенда, всесвітньо відомий голлівудський актор, бізнесмен, політик і «Містер Всесвіт» покаже приклад безмежних можливостей людини, у якої є віра у власні сили. Ще одним спеціальним гостем стане Робот Софія – жінка-андроїд, володарка штучного інтелекту. Навряд чи десь ще можна отримати стільки натхнення!

 

Науковий фільм «Бурхливий всесвіт»

13 жовтня, 19:00

ВДНГ, проспект Академіка Галушкова, 1

120 грн

Квитки

На цей фільм цікаво буде сходити всією сім'єю. Дорослі детальніше розберуться, що таке космос, а в дітях прокинеться інтерес до астрономії. Що формує у безликому океані космосу загадкові сплетіння галактик і газових хмар? Що криється всередині чорних дір? Астрофізики вже знайшли відповіді і в цьому фільмі охоче поділяться ними з вами. У повнокупольне кінотеатру Teleport360 ми наочно побачимо, що Всесвіт насправді наповнений бурхливими процесами, масштаб і силу яких складно собі навіть уявити.

 

Фестиваль Ulichnaya Eda. BBQ

13 – 14 жовтня, 11:00 – 23:00

Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

100 грн

Квитки

Саме фестиваль Ulichnaya Eda за 5 років існування зламав стереотип киян про те, що стріт-фуд – це обов'язково щось шкідливе і сумнівне, що на вулиці можна перекусити тільки біляшами і шаурмою. Тепер всі, хто хоч раз побував на фестивалі знають, що будь-який ресторанний шедевр та будь-яку страву можна адаптувати під більш зручний формат – вуличний. Завдяки розвитку культури вуличної їжі в відомої ресторанної премії «Сіль» цього року навіть з'явилася нова номінація – «Краща стріт-фуд точка». Якщо ви все ще не в темі, 13 і 14 жовтня варто встигнути на останню гриль-вечірку року просто неба.

 

Виставка «Живі динозаври»

2 вересня – 4 листопада, 10:00

ВДНГ, проспект Академіка Галушкова, 1

110 – 500 грн

Квитки

Радимо вам перейти від пасивного перегляду фільмів про Парку Юрського періоду до реального знайомству з динозаврами! Освітня і розважальна виставка «Живі динозаври» гастролювала по всьому світу і нарешті приїхала до нас. З мешканцями Землі в період мезозойської ери познайомилося вже більше 10 мільйонів чоловік в Південній Америці, Голландії, Італії, Кіпрі, Греції, Сінгапурі, Таїланді та інших країнах. А тепер така можливість є і у киян. Посеред дерев на ВДНГ розташувалися 24 аніматорних моделі різних видів динозаврів. І виглядають вони дійсно дуже натурально: по-перше, автор зробив їх повнорозмірними, по-друге, вони мають забарвлення, рухаються і ричать, як живі. Хіба що не кусаються. Виставка створена в співавторстві з Felix de Azara Paleontologists Foundation і Maimonides University, під кураторством аргентинського палеонтолога Себастьяна Апестегуя. Це одночасно і наочне освітній посібник для дітей, і захопива інтерактивна розвага для дорослих.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист