КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ 19-20 СІЧНЯ

Вихідні вже скоро! Ми підготували для вас чергову добірку актуальних заходів на 19-20 січня. Якщо ви любите хорошу музику та хочете яскраво провести вікенд, ця афіша для вас.

Комікс Фест
Коли: 19 січня, 11:00
Де: CosMix, вулиця Попудернка, 1а
Вартість: 150 грн
Квитки

Космікс Фест — це фестиваль популярної культури, який об'єднує шанувальників коміксів, кіно, анімації, серіалів, літератури, косплею, інноваційних технологій, комп'ютерних та настільних ігор. Пропонуємо ненадовго покинути реальність та провести час у ламповій атмосфері з однодумцями. Вхід на фестиваль дітям до 9 років безкоштовний.

 

Парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ»
Коли: 8 грудня — 10 березня
Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
Вартість: 390 грн (комплексний квиток), вхід до парку — безкоштовний
Квитки

Зимові розваги продовжуються! Повернутись у дитинство та зарядитись позитивним настроєм можна на київському ВДНГ. До березня тут працюватимуть декілька локацій, серед яких — виставка «Замок льодових скульптур», тюбінгові гірки, ярмарок, ковзанка, музей роботів та багато інших. Обирайте будь-який день та купуйте квитки на сайті.

 

Концерт New York Jazz: David Berkman
Коли: 19 січня, 20:00
Де: Caribbean Club, вулиця С.Петлюри, 4
Вартість: 250 — 600 грн
Квитки

Програму «New York Jazz» готує для киян американський музикант, аранжувальник та композитор Девід Беркман. Музикант грав у багатьох бендах, у тому числі — в Cecil McBee, Tom Harrell і The Vanguard Orchestra, співав з такими виконавцями як Sonny Stitt, Brian Blade, Joe Lovano, Dave Douglas, Ray Drummond, Billy Hart, Dick Oatts, Tony Malaby, Robin Eubanks, Steve Wilson, Chris Potter, Scott Wendholt, Lenny White, Scott Colley, Bill Stewart, Dave Stryker, Fathead Newman та отримав багато музичних нагород. 19 січня Девід зіграє у столичному Caribbean Club, і всі ми на декілька годин потрапимо у Нью-Йорк 20-30 років ХХ століття.

 

Вистава «Жінка на мільйон»
Коли: 20 січня, 19:00
Де: Національний палац мистецтв «Україна» (мала зала), вул. Велика Васильківська, 103
Вартість: 250 — 500 грн
Квитки

Авантюрна комедія з еротичним підтекстом від італійського драматурга Едуардо де Філіппо «Жінка на мільйон» — чудова можливість весело провести вечір неділі. Детектив, філософська комедія, лірична мелодрама — чого тут тільки не побачиш. Гостроцікавий сюжет змусить вас зосереджено дивитися виставу від початку і до кінця — антракту не буде. Тож готуйтеся — ці півтори години будуть неймовірні та насичені емоціями.

 

Підпільний стендап / Underground Stand Up
Коли: 20 січня, 20:00
Де: Ресторан Гольфіст, Оболонська набережна, 20
Вартість: 200 грн
Квитки

Нічого не плануйте на другу половину неділі — на вас очікує вечір сміливого гумору. Переможці та учасники шоу «Розсміши коміка», а також найстаріший стендам-гуморист Києва — у такій компанії чудовий настрій забезпечено.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист