КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ 16-17 ЛЮТОГО

Вихідні вже скоро! Ми підготували для вас чергову добірку актуальних заходів на 19-20 січня. Якщо ви любите хорошу музику та хочете яскраво провести вікенд, ця афіша для вас.

Зимова країна на ВДНГ
Коли: до 10 березня
Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
Вартість: 35 — 290 грн
Квитки

Зимова країна на ВДНГ казкова у будь-яку погоду! Приходьте туди з сім’єю та друзями — зайдете розваги на будь-який смак. До вашої уваги — чудова ковзанка, гірки, замок крижаних скульптур, вистави, квести та багато іншого. Вхід на ВДНГ безкоштовний.

 

Національний відбір на Євробачення, 2 півфінал
Коли: 16 лютого, 18:00
Де: Дім культури КПІ, проспект Перемоги, 37
Вартість: 320 — 1090 грн
Квитки

Вже 16 лютого ми дізнаємося імена шістьох фіналістів національного відбору на Євробачення. Хочете побачити і почути це наживо? Приходьте на зйомку відбору у Києві. На одній сцені у битві за можливість представити Україну на Євробачення зійдуться Braii, Freedom jazz, KAZKA, LAUD, Ivan NAVI, ANNA MARIA, КiRA MAZUR та KHAYAT.

 

Ukrainian Dance Theatre — UDT, «Автор. Епізоди»
Коли: 17 лютого, 19:00
Де: Національная музична академія України ім. Чайковського, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11
Вартість: 190 — 490 грн
Квитки

Сучасний балет на одну дію на музику Cygni Vox, Йогана Йоганссона, The Caretaker, Зої Кітінг, Шарля Трене, Джулії Кент та Exist Strategy — чудова можливість завершити вікенд приємно та музично. Балет «Автор» — це роздуми про те, що може примусити творця знищити свою працю. Як залишитися вірним собі та не поступитись руйнівній уяві? Хореограф Анна Герус підсилює враження ілюзорності, розгортаючи сюжет в епоху 20-х років. І, так само, як її головний герой, розповідає автобіографічну історію мовою танцю. Що з цього вийшло — дивіться 17 лютого у Національній музичній академії.

 

Вистава Кицюня (Дикий театр)
Коли: 17 лютого, 20:00
Де: Сцена 6
Вартість: 400 — 450 грн
Квитки

Ще одне безпрецедентне та сміливе рішення від Дикого театру. Патрик — жорстокий і безжалісний вбивця. Він тримає у страху всю Ірландію — не знає ні пощади, ні сентиментів. Як ураган він мчиться по країні, змітаючи все і всіх на своєму шляху. І є лише одна істота у цілому світі, до якої Патрик має справжні почуття. Але з нею стається біда, і під приціл месника-м’ясника потрапляє цілий острів. Зустрічайте нову виставу від режисера «Афродизіаку», «Вій 2.0.» і «Віталіка» — Максима Голенка.

 

Концерт Poets of the Fall
Коли: 19 лютого, 20:00
Де: Atlas, вул. Січових Стрільців, 37-41
Вартість: 1489 грн
Квитки

Отримай останню можливість потрапити на концерт фінських рокерів-романтиків Poets of the Fall. Що цього разу везуть харизматичні музиканти українським прихильникам? Новий альбом та старі, всім відомі хіти — обов’язковий музичний супровід наступного вівторка. Встигніть забрати останні квитки.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист