КУДИ ПІТИ НА ТИЖНІ: КРАЩІ ПОДІЇ 21— 27 СІЧНЯ

Стільки крутих подій відбудеться цього тижня, які без сумніву не варто пропускати. Ми підготували для вас чергову добірку актуальних заходів на 21-27 січня. Якщо ви любите хорошу музику та хочете яскраво провести вечір, ця афіша для вас.

Парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ»
Коли: 8 грудня — 10 березня
Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
Вартість: 390 грн (комплексний квиток), вхід до парку — безкоштовний
Квитки

Мало хто знає, проте і в Києві є парк розваг для всієї родини. Хочете поринути у казкову атмосферу свята та радіти, неначе у дитинстві? Приходьте у Зимову країну на ВДНГ. Тут вам і ярмарок, і ковзанка, і льодяна гірка, і казкові герої, зроблені з льоду — вибір розваг безмежний! А години роботи парку — не зовсім. До березня час є, проте краще його марно не гаяти.

 

«Вечірний квартал»
Коли: 24 січня, 19:00
Де: Freedom Hall, вулиця Золотоворітська
Вартість: 2750 — 4400 грн
Квитки

Не пропусти виступ найкращих коміків країни на біс! Команда «Вечірний квартал» влаштує свято гумору, що відбудеться 24 січня у Freedom Hall. Приводи пропустити? Жодного. Привід піти? Сміх подовжує життя. І це лише одна з багатьох причин.

 

Кицюня (Дикий театр)
Коли: 24 січня, 19:00
Де: Cцена 6, вулиця Васильківська, 1
Вартість: 150 — 500 грн
Квитки

Чорна комедія «Кицюня» створена за п’єсою Мартіна Макдонаха «Лейтенант з острова Інішмор». Її головний герой — Патрик — лютий і безжалісний вбивця, що тримає у страху всю Ірландію. Наче ураган, що руйнує все на своєму шляху, він мчиться по країні у пошуках тієї, що пробуджує у його справжні почуття. Під приціл месника-м’ясника потрапляє цілий острів, адже, коли з коханою стається біда, Патрік за себе не відповідає.

 

Jungle
Коли: 25 січня, 19:00
Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців 37-41
Вартість: 1590 — 2190 грн
Квитки

Якщо раніше заради їх виступу потрібно було їхати за кордон, то цього тижня вони нарешті самі завітають до українських фанів! Вже 25 січня британці Jungle завітають до столиці, щоб представити свій другий студійний альбом For Ever.

Jungle не можна назвати новачками — гурт грає з 2013 року і за цей час встиг наробити достатньо шуму — вони потрапили до шорт-листу Mercury Prize, грали на фестивалі Glastonbury, а їх пісня Busy Earnin' була використана в британській рекламі Toyota Yaris Hybrid.

 

СБПЧ
26 січня, 19:00
Caribbean Club, вулиця С. Петлюри, 4
Стоимость: 440 - 1190 грн
Квитки

Скільки прекрасних теплих вечорів разом з українськими слухачами провели «СБПЧ». Скільки разів вони не хотіли розлучатися з публікою і до останнього не залишали сцену. І ось —  у планах нова зустріч з музикантами! Відбудеться вона 26 січня в Caribbean Club.

Презентація альбому «Ми не спали, ми снились» в «Зеленому Театрі» пройшла настільки неймовірно, що хлопці з «СБПЧ» не втрималися і вирішили повторити цей незабутній вечір, але вже на закритій локації. Незмінними залишаються запальні танці і енергія, повна любові!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист