КРУТОГОЛОВ У РОЛІ ПОДУШКИ, ПОБІЧНА ДІЯ ВІД ВАКЦИНИ ТА СЕКС-ТУРИЗМ - «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ЗНЯЛИ НОВУ ПРОГРАМУ

У Палаці «Україна» відбулася зйомка «Дизель Шоу». Телевізійну прем'єру глядачі побачать 30 квітня на ICTV. Концерти до дня народження проекту перенесені на 17 і 18 червня.

Програму підготували різноманітну та як завжди дуже життєву! «Дизель Шоу» представили 18 нових номерів - смішних, музичних і мега актуальних. Згадали всі яскраві події за останній час. Говорили про травневі свята та навіть давали поради на маївку! Не пропустили і тему Великодня – улюблениця публіки «хабалка», у виконанні Євгена Нікішина, вирушила до церкви разом із чоловіком, і навіть на святковій церковній службі показала себе «в усій красі».

За час виступу Євгена Сморігіна встигли двічі «вакцинувати». У першому номері «дизелі» вирішили пофантазувати на тему, як хитрий єврей буде вимагати гроші в офісі ВООЗ, де пообіцяли платити за побічні ефекти від вакцини. У другому номері актор зіграв жертву щеплення від коронавируса.

«Так, видок маю ще той - цвілі на обличчі у мене раніше не було. Добре, що наші гримери придумали, як зробити її з вати», - сміється Євген Сморігін.

Що ще побачать глядачі? Пожартували «дизелі» також з актуальної теми покупки авто з США. Для цього номера у пункті прийому металобрухту навіть купили згоріле авто, яке за ціною було, як робочий автомобіль. І важило так само!

- 800 кілограмів металу, ми його почистили та намагалися трохи полегшити, але у нас не дуже вийшло, - розповідає реквізитор «Дизель Шоу» Андрій Барилко.

Ще реквізитори спорудили дуже реалістичний квитковий ларьок для номера про секс-туризм в Україні.

Несподівано у «Дизель Шоу» взялися за скандинавський фольклор. Сергій Писаренко у новому випуску буде озвучувати «Скандинавську казку». Вона змусила всю знімальну команду плакати... від сміху. Операторські камери трусилися так, що з першого разу не вдалося зняти цей номер.

Про музичну складову концерту теж не забули - глядачів чекає дуже позитивна та смішна пісня «Саня залишиться з нами» про класичну поведінку чоловіків. Одна з найяскравіших ролей дісталася Єгору Крутоголову - він зіграє... подушку!

- Небачений кар'єрний ріст. Краща чоловіча роль «Подушка». За неї я, напевно, й отримаю «Оскар», - сміється художній керівник і актор «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов. Роль другої подушки дісталася Сергію Писаренко.

Торкнулися гумористи й традиційних тем: й ім'я для дитини обирали, і чоловічі труси купували, і дітей відучували від нецензурної лексики. А у сім'ї Саші та Віки сталася заміна дитини - замість Льоші Сморігіна на сцену вийшов його молодший брат Сашко:

- Династія акторів Сморігіних продовжується! 6 років сина у сім'ї Саші та Віки грав мій Льоша. Але він уже виріс, і тепер у цієї пари з'явиться нова дитина - мій меншенький Саша. Ось так підсидів старшого брата, - радіє акторському дебюту дитини зірковий батько.

Саша Сморігін на запитання тата - чи хоче він ще брати участь у номерах «Дизель Шоу» - впевнено відповів: «Так!» Хоча за лаштунками зізнавався, що було лячно виходити на таку велику сцену. Свою першу довгу акторську зміну Сашко Сморігін успішно вистояв. Звісно, з перервами на сон у гримерці, солодкими частуваннями та підтримкою всієї #дизельсім’ї.

У цьому концерті братам Сморігіним навіть вдалося зіграти разом - їм дісталися ролі ведмежат у номері про полювання. До речі, спеціально для цієї постановки була побудована 3-метрова мисливська вишка, де актори, власне, ховалися від ведмедя.

Загалом на глядачів чекають 4 прем'єрних випуски «Дизель шоу», після чого актори роз'їдуться по відпустках, про що навіть зняли спеціальний номер-відкриття. Місця для відпочинку обрали дуже екзотичні - від Запоріжжя до Мальдів. Хочете знати, хто куди вирушить - дивіться «Дизель шоу».

Не пропустіть прем'єру нового випуску «Дизель Шоу» вже 30 квітня о 20:10 на телеканалі ICTV!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист