Крем-суп з батату та кукурудзи з каррі

Знаєте, як зробити смачний крем-суп із найпростіших інгредієнтів? Правильно, поєднати аромати та смаки! Отримаємо чудовий результат: кукурудза, батат та каррі, які з'єднає ніжна сметана. Дуже просто та неймовірно смачно!

1 кг батату

1 банка консервованої кукурудзи

1 ч. л.  меленого каррі

0,5 л води

200 г  сметани 10% жирності

сіль за смаком

Батат помити, почистити, нарізати брусочками, залити водою та варити на повільному вогні 30 хвилин. Дати трохи охолонути.

Додати каррі, 2/3 банки кукурудзи, посолити та перебити все у блендері. Додати сметану та перемішати.

Подати порційно, прикрасивши кукурудзою, що залишилася.

Батат можна замінити на картоплю, але тільки солодкуватих сортів, інакше смак супу буде не таким насиченим. А сметану можна замінити на несолодкий йогурт.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист