Краще, ніж «Бріджертони»: історичний серіал «Мері та Джордж» про інтриги при британському дворі

Британський історичний драматичний серіал «Мері та Джордж» (Mary & George) створений кінокомпанією Sky Studios. Режисерське крісло поділяють між собою: Олівер Херманус, Алекс Вінклер та Флоріан Коссен. В основу сценарію лягла книга Бенджаміна Вуллі «Королівський вбивця: Таємна змова з метою вбивства короля Якова I».

Головну жіночу роль виконує Джуліана Мур. Провідну чоловічу роль – молодий британський актор Микола Голіцин («Червоне, біле та королівський синій»). До них приєдналися: Тоні Керрану («Перл-Харбор»,) Нікола Вокер («Чотири весілля та одні похорони»), Ніам Алгар («Виховані вовками») та інші.

Події історичного серіалу «Мері і Джордж» відбуваються на початку XVII століття, коли на престолі перебував британський король Яків I. До двору короля прибула небагата дворянка Мері Вільєрс і привезла свого молодого сина Джорджа. Уміло створюючи інтриги, вони змогли домогтися впливу на монарха і завоювати становище при дворі. Зрештою перетворилися із бідних дворян на одну з наймогутніших сімей, яких колись бачила Англія…

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист