Косухи — непідвладна часові класика

Один з небагатьох доказів того, що класика існує незалежно від впливу та змін модних тенденцій. І якщо в нашому мінливому та швидкоплинному світі існує щось вічне, що символізує свободу і силу, то це косухи.     
Знаменита куртка має довгу історію і пережила кілька перевтілень перед тим, як стати однією з найнеобхідніших речей в жіночому гардеробі. Вперше вона з'явилася в Америці в період Громадянської війни і тоді вона була більше схожа на військовий мундир. Однак фасон був цілком впізнаваний — застібка йшла по косій від лівого стегна до правого плеча.
Найбільшої популярності цей елемент гардеробу отримав завдяки Елвісу Преслі та групам KISS, Ramones, Metallica, Accept та іншим. З того часу косухи стали символом рок-н-ролу. Мільйони фанатів музики по всьому світу поспішали придбати собі шкіряну куртку, щоб хоч на крок наблизитися до улюбленого виконавця. Так вони стали масовим явищем американкою культури.
Сьогодні косухи носять не тільки байкери і рокери. Напевно, у світі немає жодного іменитого дизайнера, бренду чи Будинку моди, який би не показав світові своє бачення шкіряної куртки. Наразі їх можна побачити в різних варіаціях і обрати щось особливе собі до душі.
Зверніть увагу на моделі від французьких творців моди Balmain та Saint Laurent: від мінімалізму з мідною фурнітурою до стильних дизайнерських рішень з металевими заклепками та знімними значками. З цікавого декору та класичних силуетах також можуть бути блискавки на рукавах з довгими шкіряними пуллерами, еполети з брендованими гудзиками, погони, кнопки, різноманітні вставки та принти, блискавки та багато іншого. Ви і самотужки можете оформити класичну модель на свій смак, проявивши фантазію.
Моделі від Balmain — лаконічні та універсальні, вони безсумнівно пасуватимуть до різних образів. А в асортименті бренду Saint Laurent є як прості, так і надсучасні фасони з привабливим дизайном. Їх варто ретельніше підбирати до кожного окремого образу і акцентувати увагу на деталях.
До речі, косухи виглядають гармонійно та стильно не тільки в брутальному стилі, їх можна носити з джинсами, брюками і навіть довгими та короткими сукнями. Ви можете підкреслити свою жіночність або ж навпаки — зробити акцент на стрітстайлі.
Відкрийте для себе надзвичайний світ моди та оберіть свою косуху мрії на сайті інтернет-магазину KAMERON. Автентичніть, висока якість та незабутні емоції від шопінгу гарантовані.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист