Кондиціонер для білизни: головні правила використання

Кондиціонер для білизни: головні правила використання 

Кондиціонер для прання можна знайти практично в кожному будинку. Використання цього продукту вважається додатковим. Наприклад, додавати універсальний кондиціонер під час прання синтетичних речей зовсім необов'язково, оскільки ніякого ефекту (крім приємного запаху) ви не побачите. А ось речі з бавовни та інших натуральних волокон помітно зміняться.

Хороший ополіскувач для білизни від WATSONS додасть речей легкий аромат, зробить їх м'якше і захистить від грубого впливу жорсткої води.

Як використовувати ополіскувач для одягу?
На кожній упаковці з ополіскувачем надрукована докладна інструкція, яку слід уважно прочитати.

Дозування
Зазвичай там вказується дозування засобу. До цього пункту слід поставитися надзвичайно серйозно. Якщо переборщити з кондиціонером, він просто не виполощется і речі залишаться в мильних розлучення. Якщо ж використовувати занадто мало - ефекту ви просто не помітите.

Тип ополіскувача
Виробники постійно придумують щось нове і ополіскувачі не виняток. Існують ополіскувачі для певних типів тканини (для вовни, синтетики, дитячих речей), які слід використовувати тільки за призначенням.

Концентрований засіб
Якщо ви купуєте концентрований кондиціонер, перед додаванням, його слід розбавити водою 1: 3. Це робиться для того, щоб частини продукту не залишалися на тканини.

Як і коли потрібно надавати кондиціонер?
Кондиціонер слід додавати в спеціальний відсік для миючих засобів. Додавати його безпосередньо в барабан не рекомендується, оскільки на речах можуть залишитися плями і розводи. Вводити ополіскувач для білизни слід безпосередньо перед пранням.

Що робити якщо кондиціонер загус?
Перш за все треба розібратися, чому це сталося. Перевірте терміни придатності продукту. Якщо все в порядку, проблема могла виникнути через те, що ви давно їм не користувалися.

Не варто заливати густий кондиціонер в пральну машину. Це може вплинути на роботу вашої помічниці, а також залишити розлучення на одязі. Перед пранням, засіб необхідно розбавити водою.

Якщо вода не допомогла, ополіскувач доведеться викинути.

Альтернативні методи використання кондиціонера для одягу
Багато жінок вже давно зрозуміли, що використовувати кондиціонер можна не тільки за його прямим призначенням. Практика показує, що це дуже універсальна річ.

Ополіскувачем можна мити вікна і підлогу. Для цього вам необхідно розвести його водою, в пропорціях 1: 4 і протерти розчином необхідну поверхню.

Якщо змішати ополіскувач та воду 1: 1, можна швидко і якісно видалити шерсть домашніх тварин з килимового покриття.

Як ще можна використовувати цей засіб:

  • чистити шкіряні вироби;
  • чистити оббивку меблів;
  • швидко відкрити замок-блискавку.

Ополіскувач для білизни - це незамінний продукт, але використовувати його для прання абсолютно всіх речей не можна. Перш ніж складати свій одяг в пральну машину, перегляньте все ярлички і переконайтеся в тому, що засіб не зашкодить тканин.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист