КОНЦЕРТИ ЖОВТНЯ: ГОЛОВНІ ПОДІЇ МІСЯЦЯ

Осінь в столиці настільки насичена, що нема коли сумувати за літом. Наприклад, жовтень нас запрошує ласувати вином та сиром, погарцювати з рокерами RED та Epolets, відірватись на вечірці «Слава рейву!» та на концерті швецької діви ionnalee, відвідати чемпіонат з барбекю, відсвяткувати День народження Кураж Базар, побачити перше українське шоу імпровізації та ще багато інших неймовірних заходів. Докладніше у нашій підбірці.

 

Kyiv Food and Wine Festival

6 – 7 жовтня, 11:00

ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 80 грн

Квитки

Тема 11-го фестивалю – сир і вино. Тому варто розраховувати не тільки на величезний вибір смачного вина, але й надзвичайно різноманітний і масштабний сирний фудкорт від кращих локальних виробників! Цей фестиваль відкриє для нас все те, чого ми не знали про вино: як відкорковувати пляшку ігристого традиційним гусарським способом, як перемогти у знаменитому устричному батлі, як правильно топтати виноград у дерев’яних бочках і звичайно як найкраще поєднувати сорти вин та сирів. Традиційно відпочивати можна буде у лаунж- та фотозонах, дитячій зоні та на музичній сцені. І ще одна приємність: фірмовий винний келих та гід з рекомендаціями по поєднанню сирів та вина входять у вартість квитка.

 

Концерт RED

10 жовтня, 20:00

Atlas, вул. Січових стрільців, 37/41

Вартість: 840 – 1800 грн

Квитки

Після шестирічної перерви культовий американський гурт RED повертається до Києва! Фанати концертного життя дуже чекають цього потужного шоу, де сцена і танцпол здригаються від гітарних рифів, зал скандує рядки пісень, а між музикантами і аудиторією складається тісний зв'язок. Якщо ви не зовсім добре знайомі з гуртом, то вам варто знати, що музичні критики на початку творчої кар'єри порівнювали його з такими легендарними групами як Linkin Park, Breaking Benjamin і Chevelle. Перші два альбоми були номіновані на престижну премію «Греммі» як «Кращий рок-госпел альбом». Їх пісні часто очолюють музичні чарти, а сам колектив постійно гастролює світом. З Україною у RED давні дружні стосунки, тому ми раді знову вітати їх виступ в столиці!

 

 

Концерт ionnalee

12 жовтня, 19:00

BelEtage, вул. Шота Руставелі, 16-А

Вартість: 799 – 2499 грн

Квитки

Відома шведська виконавиця Йонна Лі повертається до Києва. На фестивалі Atlas Weekend-2017 багатьом запам'яталося її виступу з Röyksopp. На цей раз вона приїде зі своїм новим проектом - iamamiwhoami. Шведські музиканти завжди відрізняються неповторним стилем, згадайте хоча б Robyn, Lykke Li, Tove Lo. Йонна Лі не виняток. ЗМІ називають її вокал льодовим, що пробирається до кісток. У новій платівці Everyone Afraid to Be Forgotten вона виконала 15 треків, які стали відображенням актуальної скандинавської поп-музики.

 

Фестиваль Ulichnaya Eda. BBQ

13 – 14 жовтня, 11:00 – 23:00

Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1

Вартість: 100 грн, діти до 15 років та ветерани АТО безкоштовно

Квитки

Провести останні теплі дні цього року з сім’єю та друзями можна буде на Ulichnaya Eda. BBQ – останній гриль-вечірці під відкритим небом. 13 та 14 жовтня на найбільшому гастрономічному фестивалі ми будемо грітись від жару вугілля, ласувати всім, що можна приготувати на вогні, дивитись кіно та насолоджуватись різноманітною програмою з більш ніж 10 українських гуртів. Тому можна бути впевненим, що всі з’їдені калорії залишаться на танцполі. Приїхати до «Арт-заводу Платформа» варто заради бездоганних вихідних, атмосфера яких нагадує заміський відпочинок.

 

Шоу імпровізації «Sexуальное чтиво»

18 жовтня, 19:00

Freedom, ул. Кирилловская, 134

Вартість: 200 – 550 грн

Квитки

Формат шоу комедійної імпровізації нарешті дійшов і до України. Для порівняння: в США цьому жанру аплодують в найповажніших концерт-холлах з 50-тих років! Починаючи з 80-тих років імпровізація є найбільш популярним і затребуваним театральним жанром Америки. І ось те, про що ми чули і бачили в кіно, з'явилося нарешті в Києві. Відомий театр «Чорний квадрат» представляє унікальне шоу, де на сцені професійні актори та глядачі разом створюють живу гру, від якої всі сміються до сліз.  Нагадаємо, що «Сексуальне чтиво» – це захоплююче дійство без сценарію, з непередбачуваними поворотами сюжету та щойно народженими жартами. Кожен гість може спробувати себе режисером і сценаристом, приміряти на себе несподівані сценічні образи та вперше спробувати себе в комедії.

 

Вечірка «Слава рейву!»

19 жовтня, 21:00

Кіно-павільйон, вул. Ак. Вернадського, 32-В

Вартість: 650 – 1100 грн

Квитки

Прийшов час розплати за всі пропущені вечірки, за нудні вечори та недослухані діджей-сети. 17 жовтня ти проживеш двадцять років рейву за одну  ніч, за кермом якої будуть ті, з кого все починалося. Перший хедлайнер вечора – довгоочікуваний гість з Франції VITALIC. Його аудіо-візуальне шоу не раз ставало одним з ключових і найбільш обговорюваних подій європейських денс-фестивалів. А цьому році VITALIC вперше приїде і в Україну. А другий хедлайнер – Oliver Huntemann – примусить сотні сердець битися в ритмі техно та драм-н-бейс. Слава, рейву! Ave, rave!

 

День Народження Кураж Базар: Flashback 90's

20 – 21 жовтня, 11:00 – 23: 00

ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 100 грн

Квитки

Хто з нас не мріяв коли-небудь влаштувати День народження з тисячами гостей? Саме таке грандіозне свято буде у культової барахолки Кураж Базар. У вересні вони святкували свій переїзд з «Арт-заводу Платформа» на ВДНГ. А тепер святкуватимуть День народження! Побачиш на календарі 20 і 21 жовтня – хапай подарунки й мерщій на ВДНГ. Тут готується грандіозна вечірка в стилі старих добрих 90-тих. Квиток можна купити на місці. Для іменинників, вагітних, дітей до 12 років, пенсіонерів та людей з інвалідністю, учасників АТО вхід безкоштовний.

 

Концерт Kovacs

23 жовтня, 19:00

МЦКМ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: 750 – 2690 грн

Квитки

Роббі Вільямс назвав її «Біллі Холідей, Емі Вайнхаус і Бет Гіббонс в одній особі» та взяв у свій тур. Вона уклала контракт з одним з паризьких будинків моди. Перегляди її кліпів на YouTube перевищили 100 мільйонів. Цього року вона стала хедлайнером багатьох європейських фестивалів. Її треки очолили чарти Голландії, Німеччині та Греції. А тепер вона вперше відвідає Україну! Вона – це Шерон Ковач – сучасна діва з голосом соул-легенди і зовнішністю моделі. І не сама: гурт KOVACS постане перед українськими меломанами в своєму повному складі з оркестрової секцією. На глядачів чекає феєричне дійство, яке британські критики вже встигли охрестити «найбільш чесним і натхненним за останнє 10-річчя». І у нас буде змога його відвідати 23-го жовтня.

 

Концерт Damien Escobar

26 жовтня, 19:00

Палац «Україна», вул. В. Васильківська, 103

Вартість: 290 – 3550 грн

Квитки

Концерт відомого скрипаля з Нью-Йорка теж чекає безліч меломанів. Деміен Ескобар подарує нам промені тієї зоряної аури, в якій творить з дитинства. У десять років він став студентом престижної школи мистецтв – Juilliard School, випускниками якої були Robin Williams, Kevin Spacey, Miles Davis та інші. Спочатку маленький Деміен з братом грав на вулицях Нью-Йорка. Але коли в популярному телевізійному шоу «America's Got Talent» Деміен Ескобар посів третє місце, все змінилося. У 23 роки в складі групи «Nuttin 'But Stringz» Ескобар виступив на першій інавгурації Барака Обами, на одній сцені з Beyoncé, Jon Bon Jovi, Shakira та іншими. У 28 років вийшов його перший сольний альбом «Sensual Melodies», а незабаром і друга платівка «Boundless», яка за добу потрапила в десятку Billboard Classical Crossover Charts і топи iTunes. Потім Деміен отримав дві престижні нагороди Emmy Award. 26 жовтня для нас він зіграє скрипкові версії хітів Adele, Alicia Keys, Whitney Houston, Justin Timberlake та власні авторські твори.

 

Концерт Epolets

27 жовтня, 19:00

Atlas, вул. Січових стрільців, 37/41

Вартість: 300 – 800 грн

Квитки

Дочекались: Epolets повертаються! Після довгої паузи, музиканти знову сповнені енергії і готові до нового етапу – перейти від звання «майбутнє української рок-музики» до її теперішнього. І це цілком заслужено: на рахунку хлопців більше 400 концертів та виступів на фестивалях, чотири альбоми, десять відеокліпів і тури в різних країнах Європи. Фронтмен Epolets Паша Варениця зізнається, що дуже чекає цієї зустрічі: «Спочатку концерти щотижня, а потім перерва практично на рік. Це як довгий рейс після коротких відряджень. Чемодан сповнений сувенірів, а жорсткий диск ледь вміщує фотографії та нові пісні. Зустріч з рідними стає ідеєю фікс. Сім'я, ми так за вами сумували!».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист