Комедія «Школа хороших дружин» з Жульєт Бінош вийде в прокат у липні

1 липня в українських кінотеатрах вийде на екрани французька комедія «Школа хороших дружин». У головній ролі – Жульєт Бінош («Англійський пацієнт», «Шоколад», «Нестерпна легкість буття»).

«Школа хороших дружин» стала лауреатом Премії «Сезар» 2021 за найкращий дизайн костюмів.

У своїй школі для домогосподарок Полетта вчить жінок бути вірними дружинами й берегинями сімейного затишку. Та напередодні травня 1968 року все йде шкереберть: її справа на межі банкрутства, а над Францією віє дух свободи, який от-от сколихне патріархальний світ.

Акторами другого плану в фільмі виступили такі французькі зірки як Йоланда Моро («Амелі», «У будинку»), Ноемі Львовскі («Шоколад»), Едуар Бер («Астерікс і Обелікс», «Поліна і таємниця кіностудії»). За свої ролі вони отримали номінації на Премію «Сезар».

Режисер стрічки – лауреат премій «Сезар» Мартен Прово («Поцілунок Беатріс», «Серафина з Санліса»). Оператором став Гійом Шиффман («Артист», «Молодий Годар»), лауреат премій BAFTA і «Сезар», номінант на «Оскар».

Прем’єра стрічки в Україні  відбулася на фестивалі «Французька весна». У широкий прокат картина виходить 1 липня 2021 року.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист