Кіт отримав ступінь «доктор наук» в американському університеті – його відзначили за психологічну підтримку студентів

Вуличний кіт став візитівкою вузу і антистресом для студентів.

Чотири роки тому Макс був нещасним вуличним котом, якого підібрала дівчина на ім’я Ешлі Доу. Однак, потрапивши в родину, пухнастик не відмовився від звички швендяти по вулиці. А оскільки його власниця жила неподалік Університету штату Вермонт (США), почав заглядати у кампус.

Студенти відразу запримітили товариського котика і дуже його полюбили. 

«Щодня я дивлюся у вікно і бачу, як студенти відкладають телефони, бачачи Макса, беруть його на руки і роблять з ним селфі. Він наша зірка», - розповідає директорка з розвитку кар'єри та інновацій університету Джесіка Дункан.

Макс із задоволенням не тільки фотографується, а й іде на руки до хлопців та дівчат. Вони кажуть, що тварина діє на них, як антистрес.

Котику в університеті відкриті буквально всі двері: він може зайти в лекційний зал під час заняття, супроводжувати групу абітурієнтів, котрі приходять до університету на День відкритих дверей, гуляти коридорами.

Нещодавно студенти вирішили, що Максу вже час поповнити ряди університетської братії. І влаштували жартівливу церемонію, на якій кіт отримав докторський ступінь «Doctor in Litter-ature» за відданість університету та «психологічну підтримку» студентів. Про цю подію повідомим навіть офіційний сайт вишу.

До речі, опікуються Максом теж як «своїм». Після того, як одного разу на нього напали бродячі коти, Ешлі Доу попросила студентів проводжати її улюбленця додому, якщо після 17.00 він буде гуляти на вулиці. Тепер пухнастий доктор наук завжди повертається до неї з солідною охороною.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист