KAZKове морозиво та теплі емоції: гурт KAZKA підтримує волонтерські центри.

Саша Заріцька та її команда ділиться радістю із тими, хто щоденно боронить країну в тилу.

Щойно розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну, гурт KAZKA долучився до боротьби на культурному фронті: бере участь у благодійних виступах і влаштовує концерти для військових у гарячих точках. А віднедавна долучився до допомоги волонтерам – людям, які щодня 24/7 знаходять усе необхідне для тих, хто цього найбільше потребує.

Ми вже розповідали  про фантастичний Добробат, який допомагає людям відновлювати зруйновані оселі, в Ірпені волонтери також наводять лад. Я побувала там, бо вважаю, що робота волонтерів має бути видимою. 

Волонтери – справжні герої . Але, як і наші захисники із ЗСУ, вони виснажені, втомлені та дуже сумують за мирним життям. Тож Саша Заріцька разом із командою вирішили подарувати їм трохи простих мирних радощів і пригостити фірмовим морозивом KAZKA (віднедавна воно знову в доступі для всіх охочих), яке має терапевтичний ефект і суперздібність зцілювати душі.

«Наразі ми усі живемо в постійному стресі, особливо волонтери, від яких залежать долі мільйонів людей як на передовій, так і в тилу. І ми просто зобов’язані їх підтримувати, бо ця війна виснажлива в усіх її проявах. Я вирішила підтримати хлопців та дівчат таким «солодким» способом, бо сама часто рятуюся від поганих думок улюбленим морозивом KAZKA «Фіалка». Дуже сподіваюся, що і волонтерам цей мій лайфхак допоможе принаймні на декілька хвилин відволіктися та просто видихнути», – коментує Саша Заріцька.

Ми хочемо, щоб найближчим часом таку солодку подяку від KAZKA отримали десятки волонтерських центрів по всій країні, а гурт тим часом продовжує свій благодійний та просвітницький шлях, долучаючись до українських та міжнародних ініціатив. Бо перемога – це про вчинки кожного із нас.

Усе буде Україна! Слава кожному захиснику на будь-якому з фронтів.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист