IVAN NAVI У НОВОМУ КЛІПІ ВЛАШТУВАВ ГОНКУ ПО МІСТУ ЗА ЖІНКОЮ-КІШКОЮ

Артист презентував кліп на новий трек "Це Вона (Зірка)"

Ivan NAVI лише два роки як з'явився в українській музиці, але це вже шоста відеоробота, яку він презентує за такий короткий час. Пісня "Це Вона (Зірка)" одразу після прем'єри зайняла високі місця в радіочартах, тому артист вирішив не зволікати і в розпал літа презентувати її відеоісторію.

Режисер кліпу Володимир Шурубура, з яким раніше артист працював над відео "Такі Молоді" і "Закохуюсь", занурив артиста в особливий світ - між реальністю і вимислом. Герой Ivan NAVI живе у звичному для нього ритмі - у нього є кохана дівчина, друзі, з якими він на одній хвилі. Але в одну ніч він зустрічає на вулицях міста Жінку-кішку, яка зникає від нього на швидкому байку. Тільки один погляд очі в очі перевертає його світ з ніг на голову. Герою доводиться вибирати - йти звичним шляхом - бути разом з дівчиною, яку він любить, чи піддатись спокусі і знайти загадкову Жінку-кішку.

"Якщо хочеш зірку, я тобі дістану, якщо маєш іскру - я її підпалю". Ми як сірники можемо "запалювати" один одного, надихати, змінювати разом цей світ. Якщо ти бачиш іскру в очах навпроти, тоді перед лицем вибору розумієш, що вибір, насправді, ти вже зробив," - прокоментував Ivan NAVI.

Відео "Це Вона (Зірка)" Ivan NAVI - не тільки про любов, це ще й танцювальна історія. Хореографію для нього розробляв Олександр Путілов. Танці в кліпі повністю відображають внутрішню боротьбу героя. Кожен танцюрист - це оголена емоція, нерв. Вони разом створюють особливий ритм його світу, який після доленосної зустрічі вже ніколи не буде таким як раніше.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист