Ідеї подарунків для студента: від Apple Watch до стрибка з парашутом

Взимку навіть не потрібно шукати привід, щоб порадувати студента приємним сюрпризом у вигляді новенького iPhone 13 Max Pro або іншого функціонального гаджета. Початок канікул, успішне складання сесії, низка новорічних свят — приємних подій аж надто багато.

Краще дарувати пам’ятні подарунки — такі, які знадобляться у повсякденному житті або принаймні принесуть незабутні емоції.

Apple Watch
Розумний годинник Apple — вдалий презент для студента, який користується Айфоном та іншою технікою з фірмової екосистеми. Основні критерії вибору годинника на подарунок:

  • Серія. Apple Watch 3 — нетлінна класика, SE — бюджетний варіант, Series 7 — трендова новинка. 
  • Призначення. Брендові аксесуари підходять для жінок та чоловіків. За посиланням https://www.moyo.ua/gadgets/smart_chasy/apple-muzhskiye/ представлені Apple Watch чоловічі. 
  • Розмір. Всі моделі у двох розмірах — 38 та 42 мм або 40 та 44 мм. 
  • Тип дисплея. В продажу доступні пристрої зі звичайним та завжди активним екраном. 

Apple AirTag
Студенти часто забувають на парах гаманці, пенали та інші особисті речі. Знайти «втрату» навіть через невеликий проміжок часу практично нереально, якщо до неї не прикріплений пошуковий дармовис Apple AirTag. Він синхронізується з телефоном за допомогою спеціальної програми та дозволяє відстежувати важливі об’єкти по карті. Коштує гаджет порівняно недорого, тому на подарунок можна придбати комплект із 4 штук. Набору вистачить, щоб «відзначити» всі предмети, яким властиво губитися.

Сертифікат на стрибок із парашутом
Студентські роки — найкращий час для захопливих пригод, які назавжди залишаються в «архіві» найтепліших спогадів. Серед учнів вишів багато любителів екстриму. Вони в захваті від активного та незвичайного дозвілля — такого, як польоти на параплані чи стрибки з парашутом. Звідси висновок: сертифікат на тандем-стрибок чи кілька звичайних стрибків — чудовий подарунок. Щоправда, перед його покупкою важливо переконатися, що «винуватець урочистостей» справді бажає отримати заряд адреналіну.

Бездротові навушники
Навушники без дротів зайвими не бувають. Вони рятують, коли треба подолати значну дистанцію пішки, довго їхати в громадському транспорті, бігти крос на фізкультурі. Головний «профіт» від навушників — можливість слухати аудіолекції або дивитися відеоуроки в тиші та не заважаючи оточенню.

Підібрати хороші «вуха» можна в будь-якому ціновому сегменті.

  1. Якщо бюджет на подарунок невеликий, варто придивитися до розробок Xiaomi, Trust або 2E. 
  2. У середній ціновій категорії привабливі пристрої від Samsung, Huawei, LG. 
  3. Цікаві преміальні рішення представлені брендами Apple, Sennheiser, Bose. 

Квиток на концерт
Найкраще, що можна подарувати людині, — це враження. Квиток на концерт може стати матеріальним втіленням позитивних емоцій. Щоб не помилитися з подарунком, варто підглянути плейлисти людини в соціальних мережах або безпосередньо запитати, які виконавці у неї в топі. Якщо є сумніви щодо музичного смаку, можна купити квитки на стендап-концерт або вечір сучасної поезії.

Потішити студента можна навіть дрібницею, наприклад, гарним блокнотом, милою обкладинкою на студентський квиток або їстівним букетом. В учнів вищих навчальних закладів особливі стосунки з їжею, тому оригінальні ласощі завжди доречні.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист