Гумор У «SHORTах»: «ДИЗЕЛЬ СТУДІО» ЗАПУСКАЄ НОВИЙ ПРОЕКТ!

Поки у світі відбувається купа катаклізмів, «Дизель Студіо» традиційно вдаряє по них гумором! І чим більше цих катаклізмів, тим більшою кількістю гумору ми готові вас радувати. Вже наступної п'ятниці 21 січня о 18:00 на нашому каналі «Фільми та серіали “Дизель Студіо”» відбудеться трансляція нового гумористичного проекту «DIZEL SHORTЫ»! Що це за «шорти» та з чим їх носити, а точніше дивитися – читайте далі.

«Дизель Студіо» не припиняє дивувати свого глядача та радувати новими проектами. До початку 2022 року ми підготували супер-сюрприз – ексклюзивний проект під назвою «DIZEL SHORTЫ», який поки що буде доступний лише на наших ютуб-каналах.

- Ідея створення цього проекту виникла рівно рік тому, коли ми думали, як можна далі розвинути наш скетчком «На Трьох». Власне «DIZEL SHORTЫ» - це своєрідний місток між «На Трьох» та повноцінними фільмами з історією. Вони відрізняються драматургією та манерою зйомки. «DIZEL SHORT» - справжні короткометражні гумористичні фільми від 5 до 15 хвилин. Поки що ми знімали їх у двох локаціях, але надалі розширимо географію до небувалих меж, – каже шеф-редактор «Дизель Студіо» та автор ідеї Олексій Бланар.

У «DIZEL SHORTах» ви побачите і драму, і трилер і навіть вестерн… у міському парку, але, звісно ж, під дуже смачним соусом гумору.

- Ми охопимо всі теми, які є актуальними для глядача. Це і взаємини сусідів, колег на роботі, теми відпочинку, кохання, подорожей, спорту тощо – ми не маємо жодних обмежень. Але ми намагатимемося бути актуальними. Щоб через 10, 20, 50 років глядач увімкнув наші «DIZEL SHORTи» і ці теми були близькі йому, - додає Олексій Бланар.

Головні ролі виконають актори «Дизель Студіо», які з'являться у дуже несподіваних образах – таких глядач ще не бачив ані на сцені «Дизель Шоу», ані в інших наших проектах. Вони покажуть інший підхід та іншу гру. Компанію їм складуть маститі артисти кіно, серіалів, театру, відомі блогери – і в цьому буде головна фішка «DIZEL SHORTів».

- Так, якщо в «На Трьох» ми знімали тільки наших акторів та дітей, то у «DIZEL SHORTах» з'являться відомі медійні особи. Багато хто вже виявив бажання – хоч проект ще не вийшов в ефір! Запрошуватимемо й різних режисерів, - розкриває подробиці автор ідеї.

Наразі все дуже захоплююче, але все ж таки цікаво: чому саме «шорти»?

– Ми спочатку взяли за основу назву «DIZEL SHORTS» – короткий сюжет. Але ж ми гумористичний проект, тому й називатися маємо цікавіше. Таким чином, вирішили зробити на цьому гумор і назвати на український манер «DIZEL SHORTЫ», - відповідає на запитання Олексій Бланар. – Ще хочу зазначити, що це молодий проект, і він справді ходить, як маленький хлопчик, у шортиках. Ми вважаємо, що він виросте та стане мужнім, вдягне крутий костюм і буде одним із улюблених проектів українців та закордонних глядачів.

 А тепер відповідаємо на головне запитання: коли дивитися? Вже наступної п'ятниці о 18:00 заходьте на наш ютуб-канал «Фільми та серіали “Дизель Студіо”». (посилання) Тільки тут ви зможете подивитись трансляцію «DIZEL SHORTів». Але незабаром вони з'являться і на телеекранах.

– Ми вирішили зробити такий експеримент: спочатку показати новий продукт на цифрових майданчиках, а потім уже на ТБ. Вважаємо, що ця схема спрацює, і надалі ми хочемо застосовувати її до інших наших продуктів, – резюмує Олексій Бланар.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист