Грибний суп із секретом: тепер будете готувати тільки так

Грибні супи легкі, але водночас ситні. Їх можна готувати як зі свіжих грибів, так і з сушених. Сушені більш запашні, грибний аромат читається у стравах інтенсивніше. Проте свіжі ніжніші.

Серкрет цього супу –  соєвий соус. Додати його треба зовсім небагато, щоб суп набув «грибного» кольору. Крім цього, він додає ще й смаку, але при цьому не домінує і не читається.

Є ще один секрет. Спробуйте трохи переварити картоплю й розтерти ложкою, щоб суп став густішим.

500 г картоплі

1 цибуля

120 г грибів

30 мл оливкової олії

80-100 г замороженої чи свіжої спаржі (або зеленої стручкової квасолі)

1 л води

1 ст. л. соєвого соусу

сіль, мелений перець за смаком

Картоплю нарізати невеликими кубиками, цибулю та часник дрібно нарізати, гриби нарізати на невеликі частини (орієнтуйтеся на величину грибів – якщо вона маленькі, достатньо розрізати їх на дві або чотири частини).

Обсмажити цибулю та часник на оливковій олії до прозорості, додати гриби та смажити разом ще 5 хвилин. У кінці додати картоплю.

Залити водою, приправити соєвим соусом, сіллю та меленим перцем. Варити до готовності картоплі.

За 5 хвилин до готовності додати в суп нарізану спаржу або зелену квасолю.

Подавати зі сметаною та сухариками

Ви можете додати в грибний суп будь-які овочі та зелень на свій смак або використовувати готову заморожену овочеву суміш.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист