Gena VITER розшифрував формулу кохання в новій пісні "VODA"

Талановитий артист і харизматичний виконавець Gena VITER знову підкорив жіночі серця новим ліричним треком "VODA". Людина складається на 80% з води, без води вмирає все живе, вода це енергія.
Любов це теж енергія, вона дає сили, вона живить і омолоджує організм.
У новій пісні "VODA" артист Gena VITER, проводить тонку паралель між двома життєво необхідними ресурсами. Саундпродюсер і композитор Томаш Лукач, з яким Gena VITER створює свої хіти на протязі двох років, написав мелодію, надихнувшись на просторах індійського океану.

У самій музиці зашита формула і цілюща сила води H2O. Пісня оповідає про те, що у любові немає меж і вона накриває хвилею емоцій двох закоханих, стираючи всі правила встановлені суспільством. Любов, як вода зцілює людину від емоційної спраги і дарує сили жити в кайф. Слухайте новий відвертий трек на Нашому Радіо!

-Вже готовий альбом з 13 з шикарних, душевних пісень. 21 жовтня перший сольник у Полтаві і 10 листопада - в Житомирі. Ми зі складом живих музикантів провели сотні годин над репетицій, щоб підготувати запальні виступ. Тепер цю титанічну працю всієї команди ми готові подарувати нашому слухачеві. Чекаю всіх на концертах. Ваш Gena VITER. - каже співак.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист