FORD ПРЕДСТАВИВ НОВИЙ КРОСОВЕР PUMA

Компанія Ford продемонструвала перше зображення Ford Puma — компактного кросовера, у якому вражаючий дизайн екстер’єру поєднується з кращою в класі місткістю багажного відсіку і гнучкістю використання, побудованого на основі технології «м’якого» гібрида з напругою 48 В.

Продажі Puma розпочнуться наприкінці року, а виробництво автомобіля буде здійснюватися на складальному заводі Ford у румунському місті Крайова, інвестиції у який за період з 2008 року склали близько 1,5 млрд євро.

Перше зображення Ford Puma дозволяє помітити ключові риси дизайну, до яких належать виразні фари у верхній частині крил та атлетичні і звабливі аеродинамічні обриси, а також компактні пропорції кросовера, що дозволили збільшити кліренс задля більш впевненого керування та забезпечили кращу в класі місткість багажного відсіку, яка становить 456 л.

Інноваційне рішення для розміщення багажу у задній частині Puma, що розроблялось з урахуванням результатів активного обговорення з клієнтами, покликане задовольнити і перевищити сподівання. Глибокий та практичний відсік для зберігання дозволяє з комфортом розмістити дві сумки для гольфу у вертикальному положенні.

Силовий агрегат Puma на основі технології Ford EcoBoost Hybrid потужністю до 155 к.с. дозволить оптимізувати показники витрати пального* і забезпечити потужну й чутливу динаміку. Інтегрований стартер/генератор з ремінним приводом забезпечує відновлення та накопичення енергії, яка зазвичай втрачається під час уповільнення та руху накатом, і заряджання 48-вольтної літій-іонної акумуляторної батареї з повітряним охолодженням.

Крім того, стартер/генератор виконує функцію двигуна, ефективно взаємодіючи з трициліндровим бензиновим двигуном EcoBoost об’ємом 1,0 л зі зниженим внутрішнім тертям. Працюючи замість бензинового двигуна, він використовує збережену електроенергію для максимізації економії пального, а виступаючи в якості допоміжного джерела рушійної сили, забезпечує збільшення сукупного крутного моменту силового агрегату задля оптимізації динамічних характеристик.

Puma приєднається до лінійки SUV для європейського ринку, що постійно розширюється і включає Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge та новий Explorer Plug-In Hybrid.

Зараз SUV становлять понад 20 відсотків від загальної кількості автомобілів Ford, проданих у Європі, а в 2018 році продажі зросли більш ніж на 19 відсотків.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист