ФІОЛЕТ ПОКАЗАЛИ НОВИЙ КЛІП

Фіолет випустили новий трек "До серця", який став першим синглом із майбутнього міні-альбому. У кадрі з'являється тільки фронтмен Фіолету — Сергій Мартинюк та два головних героя.

Над аранжуванням пісні працював гітарист групи Роман Андрухів. Автор слів і частини музики — Сергій Мартинюк. Обкладинку намалювала сестра менеджера гурту Сергія Марченко — Юля. Робота над нею тримала близько трьох місяців і вона повністю виконана акварельними олівцями.

За своїм звучанням "До серця" відчутно відрізняється від того, що випускав гурт останнім часом. Ось вже кілька років Фіолет співпрацювали виключно з Артуром Даніеляном, а цей трек записали у Сергія Любінського на студії Revet Sound.

Сергій Колос каже: "До серця" — перший трек із нашого експериментального міні-альбому, котрий ми плануємо випустити вже восени. Там планується п'ять треків, кожен з яких буде зроблений у різних саундпродюсерів. Цікаво, яким буде результат, якщо над кожною піснею буде працювати людина із окремим, іншим баченням нашої творчості".

Кліп знімала Христина Зінчук — молода режисерка. За її задумом герої в кадрі повинні були проводити справжні хімічні досліди. Через питання безпеки в лабораторії їм цього не дозволили. Тому шукали в YouTube відео в форматі "Хімія для дітей" та імітували хімічні реакції за допомогою соди, оцту та кольорових акварельних олівців.

Дивіться відео:

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист