Фани «Євробачення» по всьому світу закликають Барських та Zivert до участі в конкурсі в 2022

18 березня відбулася прем'єра довгоочікуваного дуету Макса Барських та Zivert.

Кліп на їх спільну пісню «Bestseller», який переглянуло вже більше 11 мільйонів глядачів, зайняв перше місце в розділі музичних трендів YouTube в Україні. Також ролик увійшов в топ YouTube-трендів Білорусі, Латвії, Литви, Естонії та Казахстану.

«Bestseller» також став рекордсменом і по прослуховуванню на цифрових майданчиках. Пісня зайняла перше місце в чартах Apple Music в Україні та Білорусі, друге - в Туркменістані і увійшла в топ-10 чартів Вірменії, країн Прибалтики, Таджикистану, Узбекистану, Молдови та інших.

За останні кілька днів відео стало настільки популярним, що викликало хвилю обговорень в європейських ЗМІ щодо участі Макса Барських та Zivert в конкурсі «Євробачення» в наступному році.

 

За висунення їх кандидатур висловилися оглядачі і фани пісенного конкурсу в Великобританії, Фінляндія, Ірландія, Польща та інших країн Євросоюзу. Фінське видання Escbeat вважає, що на цей раз ніяких «можливо»: Макс повинен взяти участь.

Escbeat згадує всю історію навколо Барських та пісенного конкурсу з 2012-го року.

Вердикт Фінляндії однозначний: «Bestseller» - це не тільки успішний сингл, але ще і багатообіцяюча заява, яку всі так давно чекали: обидва артиста, Барських та Zivert, зобов'язані виступити на «Євробаченні»!.

Портал Eurovision Ireland випустив статтю «Чи буде Макс Барських представляти Україну на« Євробаченні »у 2022 році?».

Ірландське суспільство теж чекає його виступу - в фіналі своєї замітки Eurovision Ireland пишуть: «Сподіваємося, Макс покаже всій Європі - і заодно всьому світу - свій зоряний талант!».

Англійці теж впевнені, що Барських з Zivert стали б ідеальними учасниками «Євробачення» - про це пише британське видання Esccovers, що спеціалізується на новинах пісенного конкурсу. Приєдналася до думки колег і Польща. На порталі Dziennik Eurowizyjny вийшов аналітичний розбір останніх подій і чуток навколо «Євробачення», в якому важливе місце приділяється кандидатурі Макса Барських та Zivert на майбутньому конкурсі у 2022-му році.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист