Екстремальні трюки та руйнування стереотипів: прем’єра пісні та кліпу “Кіно” Diana Gloster

Diana Gloster представила нову композицію «Кіно», виконану в жанрі легкої електронної попмузики. В пісні простежуються характерні елементи різних стилів, зокрема фанку та диско, що не є характерним для стилістики інших пісень Diana Gloster.

“Здебільшого я роблю поп і соул музику, але не можу на 100% віднести свою творчість до якогось конкретного жанру. Для мене музика – це мікс. Коли я працюю над піснею, іду стихійно за відчуттями, це не математика, тут все будується на власних емоціях.

Щодо роботи над кліпом. Ідея, яку ми придумали для відеороботи на пісню «Кіно», передбачала виконання екстремальних трюків та елементів, але замість того, щоб запросити дублера, я вирішила, що можу навчитися і зробити все самостійно, хоча стереотипно це вважається суто чоловічою справою. Про що саме йде мова, дивіться у кліпі”, – коментує Diana Gloster.

Пісня «Кіно» – про важливість моменту та довіру до поривів душі. Вона виступає нагадуванням для слухачів, що треба частіше слідувати своїм внутрішнім відчуттям, бо життя одне, а час плине дуже швидко, як короткометражне кіно.

Пісня та кліп доступні на всіх цифрових платформах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист