Експерт назвав садові квіти, які розкішно цвітуть і не потребують ніякого догляду

Примхливі рослини, які засихають, не цвітуть, постійно «хворіють» – проблема всіх садівників. Тому і новачки, і професіонали мріють про багаторічні квіти, з якими немає мороки. На щастя, такі існують.

Доглядати за рослинами, все про них знати і задовольняти їхні потреби – непроста річ. Особливо для початківців.

Експерт із садівництва Лі Беркхілл рекомендує з-поміж інших заводити рослини, які не завдають клопоту. Вони можуть рости самі по собі, стануть окрасою саду. А заодно підвищать вашу самооцінку.

Крокосмія (монтбреція). Вважається чудовим вибором для садівників-початківців або тих, яким бракує часу. Якщо вона росте на добре освітленій ділянці на ґрунті з високим вмістом гумусу і має достатньо вологи, про неї взагалі можна забути – хіба що інколи обрізати. Квітка надзвичайно невибаглива, а цвіте з травня по вересень.

Садова герань. Розростається досить швидко. Легко переносить пересадку, чудово приживається на новому місці. Не боїться засухи та морозів. Не надто схильна до захворювань, шкідники обходять її стороною. При цьому надзвичайно красива. Не квітка – просто мрія!

Очиток. Одна з найстійкіших рослин, оскільки може витримувати екстремальні температури –  як спекотні, так і холодні. Якщо росте не на заболоченій місцевості, виживе без догляду. А ще очиток не чіпають слимаки, що робить рейтинг ґрунтопокривної квітки ще вищим.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист