ДУЖЕ СПЕКОТНО: ДЖЕЙ ЛО ЗНЯЛАСЯ У СПІЛЬНІЙ ФОТОСЕСІЇ З КОЛУМБІЙСЬКОЮ ЗІРКОЮ МАЛУМА

Американська співачка Дженніфер Лопес взяла участь у зйомках спільної фотосесії з колумбійським співаком Малума для свіжого номера журналу Billboard.
На обкладинці щотижневого американського журналу 51-річна Лопес з'явилася в ефектному платті від Monot, доповнивши образ босоніжками від Gianvito Rossi, а також чокером від Jennifer Fisher і сережками бренду AS29. Малума, в свою чергу, позував в жилетці і брюках від Dolce & Gabbana, а також в туфлях від Louis Vuitton. 

Зйомки фотосесії проходили на початку жовтня в готелі Paramour Estate в Лос-Анджелесі, під керівництвом фотографа Рамони Росалес. 

Новий фотосет Лопес і Малума був присвячений фільму Виходь за мене (Marry Me), в якому вони виконали головні ролі. У романтичній комедії Лопес грає успішну співачку, яка за кілька хвилин до свого весілля дізнається, що її наречений, рок-зірка, якого грає Малума, зраджував їй зі своєю асистенткою. Після цього героїня Лопес вирішує вийти заміж за першого зустрічного, роль якого дісталася акторові Оуену Вілсону.

«Грати співачку для мене було невеликим полегшенням. Я - та, хто може зрозуміти і прийняти свого персонажа такою, яка вона є. Я розумію її життя і бачу її, як особистість. Бачу її простою дівчиною, якою є я сама. Часто люди бачать в тобі тільки зірку. Вони забувають, що ти просто дівчина, яка хоче жити, сміятися і бути нормальною. І це дійсно те, про що цей фільм», - каже Лопес в новому інтерв'ю.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист