ДРАЙВУЙ. СВЯТКУЙ. ВІДПОЧИВАЙ!

Офіційні правила «Драйвуй. Святкуй. Відпочивай!»

1.Організатори Акції

1.1. Організатором акції «Драйвуй. Святкуй. Відпочивай!» є радіостанція Джем FM (ТРК "Золоті Ворота". Місце знаходження (юридична адреса): 04080, Україна, м. Київ, вул. Кирилівська 104а.)

Cпонсором акції є ТМ «Первак» (ТОВ «Українська Дистрибуційна Компанія», 01135, Україна, м. Київ, вул. В'ячеслава Чорновола, буд. 12).

2. Участь в Акції

2.1. Стати учасниками Акції мають право фізичні особи, які досягли 18 років, та які обліковуються в податкових органах України у відповідності до чинного законодавства України.

2.2. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь – працівники Організаторів Акції та їх близькі родичі.

2.3. Участь в Акції обмежено-дієздатних та недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавства України;

3. Тривалість Акції

3.1. Акція проводиться на офіційній сторінці Джем FM в соціальній мережі Facebook з 02.12.2017р. по 12.01.2018р включно.

4. Умови і порядок участі

4.1. Щоб взяти участь в акції, особі необхідно завітати на офіційну сторінку Джем FM в соціальній мережі Facebook, знайти фото акції та відмітити його, як таке, що сподобалось.

4.2. В коментарях до акційного фото, необхідно, через знак «@» відмітити двох своїх друзів, яких учасник запрошує відсвяткувати вихідні.

4.3. Щоп’ятниці о 18:00 серед всіх учасників акції, які виконали умови акції, буде розігруватись Подарунок Акції, що зазначений в Пункті 5.1 даних Правил. Переможець акції, обирається випадковим чином (за допомогою лототрону чи сервісу random.org.).

4.4. Ім’я Переможця Акції оголошується безпосередньо на сторінці Джем FM в соціальній мережі Facebook. Рішення про Переможця Акції є остаточним і оскарженню не підлягає. 

5. Подарунки Акції

5.1. Подарунками акції є заоохочення від Спонсора.

6. Порядок та умови отримання подарунків Акції

6.1. Організатор зобов’язується надати Переможцю подарунок в разі перемоги.

6.2. Подарунки Акції можна отримати за адресою: Радіостанція Джем FM (ТРК «Золоті ворота») м. Київ, вул.Кирилівська (Фрунзе) 104-а у будні з 10:00 до 18:00 

6.3. Право на отримання Призу зберігається за Переможцем виключно протягом 30 днів від дня проведення акції.

6.4. Для отримання Призу Учасник зобов'язаний звернутися до Організатора у робочий час та надати копію паспорту та ідентифікаційного коду.

6.5. Всі подарунки Акції не підлягають обміну на будь-який еквівалент, в тому числі на грошовий.

6.6. Якщо Подарунок не був забраний у вказаний термін, то радіостанція вважає, що переможець відмовився від отримання призу, та залишає за собою право не віддавати його йому у подальшому.

7. Особливі Умови

7.1. У разі, якщо особа стала переможцем цієї Акції на радіостанціях: «Джем FM», «Авторадіо», «Ретро FM», «Наше Радіо», «Радіо П`ятниця», «NRJ» в період з 02.12.2017р. по 12.01.2018р, вона не має права в подальшому брати в ній участь. Одна й та сама особа не може отримати більше одного подарунку Акції.

7.2. Переможець може отримати подарунок лише особисто. При отриманні подарунку переможець зобов’язаний пред’явити оригінал паспорту.

7.3. Організатор має право відмовити у отриманні подарунку акції, якщо дані, повідомлені  особою безпосередньо під час проведення акції не співпадають з даними особи, яка звернулася за отриманням подарунку. Такими даними є прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону і місце проживання.

7.4. Організатор має право відмовити особі в отриманні подарунку, якщо такій особі раніше, впродовж минулих трьох років, відмовляли в отриманні подарунку на підставах, зазначених в цьому розділі при проведенні конкурсів (акцій, розіграшів) на радіостанціях «Джем FM», «Ретро FM», «Авторадіо», «Наше Радіо», «Радіо П`ятниця», «NRJ».

8. Інші умови.

8.1. Беручи участь в Акції, її учасники дають згоду на використання їх персональних даних при оголошенні переможця в ефірі радіостанції «Джем FM», а також використовувати власні персональні дані у будь який інший спосіб, що не суперечить законодавству України.

8.2. Переможці Акції дають згоду на передачу своїх персональних даних Організатору для подальшого отримання подарунку.

8.3. Організатор залишає за собою право відмовити у видачі Подарунку, якщо Переможець не досяг 18 років, в тому числі ненадання документів вказаних в п. 6.4. цих Правил.

8.4. Організатори не несуть відповідальність за неотримання Переможцем Подарунку  з причини зазначення ним неправильної та/ неповної інформації, яку необхідно вказати для отримання Подарунку;

8.5. Офіційна версія цих Правил публікується на сайті https://radioclub.ua/radio/jamfm. Ці Правила можуть бути змінені та / або доповнені Організаторами Акції протягом всього періоду проведення Акції. Такі зміни та/або доповнення набирають чинності з моменту опублікування на Сайті.

8.6. Для уточнення будь-якого з пунктів цих Правил Учасник може звернутися за телефоном Організатора (044) 377-55-95.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист