Домашня віагра: відомий дієтолог назвав овоч, який покращує ерекцію

Цей овоч традиційний для української кухні, хоча наряд чи його можна назвати надто популярним. Можливо, тепер чоловіки будуть до нього більш прихильними.

Українська віагра – це буряк! Віагра сприяє вивільненню оксиду азоту. А той у свою чергу розслабляє м’язи і посилює кровоток до статевого органу.

За словами відомого британського дієтолога Майкла Мослі, у буряку високий вміст нітратів, які бактерії перетворюють у роті на оксид азоту. З’їв буряк – поліпшилася ерекція. Через це, каже Майкл, овоч можна додати до списку афродизіаків.

Раніше вчені з’ясували, що буряк містить дуже корисні речовини беталаїни – рослинні пігменти, які надають плоду яскравого забарвлення. Вони мають антиоксидантні, протизапальні, протиракові, антимікробні властивості, а також посилюють природні детоксикаційні процеси в організмі.

Але одна з найцінніших функцій – беталаїни сприяють виділенню оксиду азоту, який бере участь у покращенні кровопостачання всіх органів та систем. У тому числі він задіяний у процесі виникнення та підтримки ерекції у чоловіків.

В організмі відбуваються складні процеси, завдяки яким м'язові волокна судинної стінки розслабляються, судини розширюються, і кров швидко надходить до органів малого тазу. Кавернозні тіла статевого члена наповнюються кров'ю – так і виникає ерекція.

Без оксиду азоту ерекція не відбувається взагалі або ж  є недостатньою для інтимних стосунків. Не дивно, що при еректильній дисфункції призначаються саме препарати, що імітують дію оксиду азоту.

Але, кажуть лікарі, вирішити таку серйозну проблему одним тільки буряком не вдасться. На потенцію впливають стреси, шкідливі звички, гормональні порушення, зайва вага та ряд захворювань. Тому якщо виникають неприємні нюанси, слід звернутися до фахівця.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист