ДО УВАГИ ЗМІ! ЗАПРОШУЄМО НА ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ З РОЗВИТКУ ТА ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ФУТБОЛУ

Українська асоціація футболу, громадська організація «Епіцентр — дітям» та благодійний фонд «Розвиток футболу України» запрошують на підписання тристороннього меморандуму про співробітництво та партнерство з метою розвитку та популяризації футболу.

Подія відбудеться в четвер, 21 листопада в Будинку футболу за адресою: Київ, пров. Лабораторний, 7а.

Початок — об 11.00.

Довідка

Громадська організація «Епіцентр — дітям» прагне змінити життя дітей із соціально незахищених категорій населення завдяки залученню їх до занять спортом. ГО «Епіцентр — дітям» створила першу в Україні мережу соціально-спортивних шкіл фонду «Реал Мадрид», де займаються вже більш ніж 500 дітей. Має ексклюзивний статус стратегічного партнера фонду «Реал Мадрид».

Благодійний фонд «Розвиток футболу України» — недержавна неприбуткова благодійна організація. Діяльність фонду спрямована на покращення життя дітей, постраждалих від війни, дітей соціально незахищених верств населення, дітей з інвалідністю за допомогою використання спорту, зокрема футболу, як інструменту виховання та соціальної інтеграції.

Благодійним фондом «Розвиток футболу України» у співпраці з Українською асоціацією футболу та за підтримки УЄФА реалізується соціальний проект «Навколо футболу», мета якого — надати дітям з усієї України, особливо дітям, які є соціально незахищеними й потребують особливої уваги, максимум можливостей долучитися до цікавих футбольних активностей.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист