«ДИЗЕЛЬ ШОУ» ВІДСВЯТКУВАЛИ 6-РІЧЧЯ!

«Навіть Потап за свої 20 років кар'єри написав менше пісень» - Єгор Крутоголов шокував кількістю зіграних ролей.

На честь Дня народження «Дизель Шоу» актор і художній керівник колективу в своєму Instagram шокував підписників кількістю ролей, зіграних за 6 років. За час існування шоу актор приміряв на себе 480 різних образів.

- «Дизель Шоу» вже 6 років! Юхууууу! - написав у своєму Інстаграмі Єгор Крутоголов.

Актор порівняв свою «фільмографію» з кількістю ролей лисих голлівудських акторів.

- Ось у Стетхема лише 45 ролей, Брюс Вілліс зіграв трохи більше - 135. А я 480! Йошкін кіт, сам у шоці від цієї цифри. Навіть Потап за свої 20 років кар'єри написав менше пісень. І нехай у мене немає «Оскара» та премія BAFTA мене теж не чекає, та й на YUNА навряд чи потраплю, зате у мене є улюблений «Дизель»!

Єгор Крутоголов подякував фанатам і пообіцяв надалі працювати на подовження їхнього життя.

«Мою першу шлюбну ніч бачили майже 26 мільйонів людей!»

Актриса «Дизель Студіо» на своїй сторінці в Інстаграм привітала з 6-річчям «Дизель Шоу» та зізналася, що її пікантний номер бачили майже 26 мільйонів людей! Номер «Дизель Шоу», де Вікторія зіграла наречену у першу ніч після весілля, був першим відео на Youtube-каналі «Дизель Студіо», який подивилися понад мільйон людей.

- Як же ми раділи. І тоді навіть замовили торт з обкладинкою цього номера! А я там ну у дуже пікантній позі. Як же всі сміялися, коли довелося їсти «зігнуту» Булітко, - написала Вікторія.

Зараз кількість переглядів цього номера становить майже 26 мільйонів. Сумарно відео «Дизелів» подивилися понад мільярд людей.

Яна Глущенко - екстравагантна поліцейська та секретарка мера Івано-Франківська.

Актриса Яна Глущенко поділилася з підписниками своїми улюбленими образами, які вона грала у «Дизель Шоу» за 6 років.

- Скільки суконь я переміряла за цей час, скільки образів втілила в життя! Але є у мене любимчики. Без сумнівів, це моя співачка Льоля! У топі у мене, звісно, жінка з кол-центру, - написала на своїй сторінці Яна Глущенко.

 Ще ефектна блондинка виділила образ екстравагантної поліцейської.

- Ну і, звісно, з останнього - секретарка мера Івано-Франківська. Стільки компліментів отримала за мою гарну українську вимову у цій ролі.

Цей образ актриса приміряла у номері «Секс на ратуші», де гумористи пожартували з ідеї мера Івано-Франківська про секс-туризм на міській ратуші.

 «Династія акторів Сморігіних продовжується!»

Актор Євген Сморігін у своєму Інстаграм привітав «Дизель Шоу» з 6-річчям і повідомив про те, що його молодший син Олександр теж став актором.

- 6 років тому я вперше вийшов на сцену «Дизель Шоу»! І разом зі мною свою акторську кар'єру почав мій син Льоша. 6 років тому він грав у першому номері про сім'ю Саші та Віки, - написав на своїй сторінці Євген Сморігін.

Але тепер у номерах «Дизель Шоу» з'явиться нова дитина - молодший син Євгена Сморігіна - Олександр.

- Ось так підсидів старшого брата. Через 6 років роботи «Дизель» - це вже набагато більше, ніж колектив, це повноцінна сім'я (іноді у прямому сенсі цього слова).

Нагадаємо, перший концерт «Дизель Шоу» відбувся 24 квітня 2015 року. За 6 років існування шоу стало найбільш рейтинговим на українському телебаченні.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист