Дивовижна місіс Мейзел

Сьогодні у нашей  кінорубриці – комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел».

У головній ролі – чарівна Рейчел Броснахен. Автор сценарію – Емі Шерман-Палладіно, режисер – Денієл Палладіно (вони – подружня пара, творці відомих серіалів «Дівчатка Гілмор» та «Балерини»).

1958 рік, Нью-Йорк. Єдина дочка Рози та Ейба Вайсманів – Міріам (Мідж) виходить заміж за єдиного сина Ширлі та Мойші Мейзелів – Джоеля.

Джоель умів її смішити, і Мідж  здавалося, що цього цілком достатньо, щоб почуватися щасливою. Сама ж вона підійшла до своїх подружніх обов'язків якперфекціоністка: завжди ідеально укладене волосся та макіяж, щоденні фізичні  вправи, строгий контроль харчування, вибудовування ідеальних відносин з сім'єю  чоловіка та друзями і т. д.

Коли одного дня чоловік пішов від неї до секретарки, яка навіть підточування олівців сприймала як інтелектуальний виклик, Мідж здивувалася і напилась. А ще зрозуміла, що їй треба виговоритися. Зайшла до місцевого стенд-ап клубу, де абсолютно несподівано відкрила у собі талант стендап-коміка...

Серіал сподобається не тільки любителям комедій, а й тим, хто обожнює розглядати вбрання героїв. Дизайнер Донна Заковска отримала премію «Эмми» за костюми Мідж Мейзел.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист