Дивіться фільм «Незвідана земля» з 13 травня у кіно!

Сильна історія, що надихає, про життєву стійкість та незламність людського духу! Переживши трагічні події, головна героїня Іді розуміє, що зовсім втратила зв'язок із навколишнім світом. Щоб знайти сили почати все спочатку, вона відправляється у суворий живописний край Скелястих гір. Проте Іді навіть не підозрює, як одне рішення здатне змінити усе життя…

Звернення до глядачів від режисерки фільму Робін Райт

У житті, як і у фільмах, існує велика кількість історій про людську втрату та безмежний біль, що спустошує. І часто єдине запитання, що лунає у нас в голові: як врешті пройти крізь ці випробування? Проте у кожного з нас власний шлях… Ніхто – ні ми, ні найрідніші для нас люди – не знають наскільки швидко нам вдасться пережити горе та повернутися до звичайного життя. На жаль, іноді нічого не залежить від нас.

Я пам’ятаю, як захопилась сценарієм з перших секунд його прочитання, адже мене від самого початку вразила ідея. Після того, як моя героїня Іді переживає події, що назавжди змінюють її життя, вона в будь-що намагається стерти минуле та почати усе спочатку. Тому вона обирає самотність та відправляється у найвіддаленіші куточки дикої природи – до Скелястих гір.

Комусь може здатися, що її спроби втекти від реальності, залишити позаду колишнє життя та людей у ньому – акт егоїзму. Але в основі стрічки далеко не історія про біль та страждання. Шлях Іді сповнений викликів та труднощів, і кожного дня вона робить  єдиний вибір: боротися, щоб жити.

Перебувати серед Скелястих гір набагато складніше, ніж Іді могла собі уявити. Вона недооцінила природу. Іді зіштовхується з викликами, які їй майже не під силу, але вона не здається, оскільки готова йти до останнього.

По мірі розвитку сюжету ми бачимо, що вона все більше звикає до природи: вчиться жити знову. Проте нова сторінка її життя розпочинається лише після знайомства з місцевим мисливцем, який рятує її від смерті. Саме цей зв’язок змінює усе.

Працювати з Деміаном Бічиром – це наче знайти справжнього наставника. Він неймовірний актор та людина з великої літери. Я досі пригадую нашу першу розмову, пам’ятаю як сильно він хотів стати частиною фільму.

Насправді, акторський склад проєкту доволі невеликий, але кожному вдалося доповнити фільм важливими елементами. Наприклад, з Кім Діккенс я працювала у серіалі «Картковий будинок». Вона неймовірна акторка, яка до того ж володіє тими якостями, які так підходять її героїні. Також до акторського складу приєдналась Сара Дон Пледж, перфоманс якої просто блискучий!

Завдяки роботі нашого оператора Боббі Буковскі нам вдалося передати усю силу, могутність та міць природи. Саме він кожного дня досліджував кожен її куточок. А завдяки звуковому супроводу Пола Г’юса ми можемо відчути увесь спектр емоцій Іді, які вона проживає серед дикої природи. Спочатку ви чуєте доволі агресивні звуки, які наче б’ють вас в обличчя, оскільки героїня знаходиться в чужому для себе середовищі. Проте чим більше Іді звикає до природи навколо неї, тим більше спокою вона відчуває.  

У «Незвіданій землі» є лише одна головна декорація – дерев’яна хатина, у якій проживає Іді. Наш художник-постановник Тревор Сміт зумів не лише побудувати її, але і наділив це місце власною історією. Завдяки продуманим до деталей декораціям, ми бачимо як життя Іді змінюється протягом кожної пори року.

Цей фільм справді особливий для мене, тому що ми з командою подолали непростий шлях. Увесь знімальний процес відбувався у Канаді, яка може похизуватися одними з найбільш екстремальних та непередбачуваних погодних умов. 

«Незвідана земля» – це історія життєвої трансформації, результатом якої стає трагічна втрата. Коли ми знімали цей фільм, ми ще не знали, як сильно пандемія змінить світ та нас у ньому. «Незвідана земля» розповідає не лише про одне життя, кінострічка розповідає про кожного з нас. Сподіваюсь, фільм надихне глядачів повірити у власні сили, у добро і людяність інших.

Дивіться фільм «Незвідана земля» з 13 травня у кіно!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист