ДИВИСЬ НОВИЙ КЛІП АРТЕМА ПИВОВАРОВА «МІРАЖ»

Сьогодні, 16 листопада, український артист Артем Пивоваров презентував українську версію відеороботи на новий сингл «Міраж».

Побудовані локації, анімовані фрагменти, чорно-біле кіно та жонглювання їжею - це багато іншого в новому кліпі Артема.

Дана відеоробота переносить нас у яскраву сюрреалістичну реальність під назвою «Міраж», реалізація якої була черговим викликом для Тараса Голубкова спільно з Inakshe Production. Спеціально для втілення ідеї були побудовані цілі окремі простори та залучені найкращі фахівці з візуальних ефектів.

Філігранність командної роботи полягала в тому, щоб гармонійно поєднати ірраціональний світ сну та фантазій із живою реальністю.

Яскраві образи героїв допоміг втілити український бренд, відомий також за межами країни - Overall, що колаборує з відомими художниками, картинами яких можна милуватися на одязі.

Також до зйомок кліпу було залучено українського чемпіона з жонглювання кілець - Данила Лисенка, який доповнив кліп своєю віртуозною майстерністю.

Ідея роботи, не дивлячись на всю складність виконання, - проста: не забувай дивитися вгору в небо, адже там на тебе чекає та сама «путівнича» зірка, яка допоможе знайти шлях до мрії.

Артем Пивоваров: «Щоденність наших дій не зобов'язує нас обмежувати політ своїх фантазій. Думки і мрії, подібно до хмар, можуть набувати різних форм. Ви тільки дозволяйте їм літати! Частіше дивіться у небо!»

Тарас Голубков: «Історія про дороговказ кожну людину, яка у всіх своя. При всіх нелегких ситуаціях, які у нас трапляються в житті, потрібно не впадати у відчай, як би це не було банально, і дивитися не вниз, а підняти свій погляд вгору і побачити її. А вона, у свою чергу, обов'язково «зателефонує» і дасть усі потрібні відповіді».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист