Дитяча збірна українських мажореток відкрила Чемпіонат Європи з мажореток у Задарі

Сьогодні в Хорватії у місті Задар розпочався чемпіонат Європи MWF / XVII з мажореток, який відкрила українська команда Lucky Dance і який триватиме до 26 червня.

Українки показали дуже сильний номер про міста України: Маріуполь, Буча, Ірпінь, Київ, Одеса, Харків, Луганськ, Донецьк, Чернігів, Херсон.

З 15 по 27 червня збірна України перебуває в Задарі, перші сім днів з яких перебувала на спільних підготовках у СК «Вішнік».

Через ситуацію в Україні діти два місяці проходили онлайн-тренінги і вперше мали можливість готуватися разом, приїхавши з України, Європи, Америки та Канади.

Цим вони показали неймовірну силу, енергію, спортивну майстерність та любов до мажоретного спорту.

Щоб підтримати українську команду, чемпіонат відвідав посол України в Хорватії Василь Кирилич.

Вперше на чемпіонаті Європи MWF судять міжнародні судді з Південної Африки Метью Клеофас і Келсі Батлер з Йоганнесбурга.  члени SAMCA - Південноафриканської асоціації мажореток та черлідінгів, яка, як член MWF, у своїй національній асоціації має найбільшу кількість членів у 30 000 осіб.

З середи 22 червня до неділі 26-го у спортивному залі «Krešimir Ćosić» щодня з 09.00 до 21.00 усі відвідувачі зможуть побачити найкращі виступи кращих мажореток Європи, які проходять кваліфікацію до MWF/IV у цьому конкурсі.

https://m.twitch.tv/majorettesmwf?fs=e&s=cl 
- пряма трансляція з чемпіонату

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист