ДЕВІД ШВІММЕР РОЗПОВІВ, ЧИ ДІЙСНО У РОССА І РЕЙЧЕЛ БУВ РОМАН

У мережі продовжують з'являтися нові подробиці спецвипуску серіалу "Друзі", робота над яким була відкладена через пандемію коронавирусу. Днями 53-річний Девід Швіммер, який зіграв у культовому ситкомі романтичного палеонтолога Росса Геллера, віртуально відвідав студію шоу The Tonight Show.

У бесіді по відеозв'язку з ведучим Джиммі Феллоном Швіммер обговорив свого персонажа і його непрості стосунки з Рейчел Грін у виконанні Дженніфер Еністон, а також розкрив деталі спецвипуску за участю всіх ключових акторів серіалу. 

Так, Девід відповів на запитання ведучого, чи був у Росса і Рейчел насправді та сама "перерва", про яку вони говорять на протязі всіх сезонів серіалу. Йдеться про ситуації, що сталася в епізоді під назвою "Той, де Росс і Рейчел беруть перерву" в третьому сезоні. Тоді Росс і Рейчел сильно посварилися, після чого вона заявила, що їм потрібно взяти перерву. Слідом розсерджений герой Швіммера відправився в бар в компанії Джо і Чендлера, де сильно напився і переспав з дівчиною на ім'я Хлої.

Ця тема стає ключовою проблемою у відносинах Росса і Рейчел. Думка фанатів на цей рахунок також неоднозначна: одні стають на бік Росса, виправдовуючи його тим, що в той момент вони перебували на перерві, а інші, навпаки, підтримують Рейчел.

Люди так пристрасно розходяться в думках щодо того, чи був перерву в стосунках Росса і Рейчел. Так це навіть не питання! Звичайно, у них була перерва, - розставив всі крапки над i Девід. 

через GIFER

Швіммер також розповів, що шанувальників серіалу настільки займає і одночасно забавляє тема взаємовідносин Росса і Рейчел, що найчастіше вони кричать йому вслід на вулиці знамениту фразу його персонажа: "У нас була перерва".

Девід також розповів, коли планується відновлення зйомок спецвипуску "Друзів", і розкрив деякі подробиці цього епізоду за участю Кортні Кокс, Дженніфер Еністон, Лізи Кудроу, Метта Леблана і Меттью Перрі.

Спецвипуск буде в основному імпровізацією. Він буде представляти собою веселе інтерв'ю з великою кількістю сюрпризів для глядачів. Зйомки повинні поновитися до середини серпня. Але, чесно кажучи, нам би хотілося почекати ще кілька тижнів, коли це дійсно стане безпечно, - розповів Швіммер.

Нагадаємо, що перший епізод серіалу "Друзі" вийшов на NBC в 1994 році. Ситком транслювався протягом 10 років, і за цей час у нього з'явилися мільйони прихильників по всьому світу, які тепер з нетерпінням чекають виходу нового епізоду.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист