«ЦЬОГО РАЗУ Я БУЛА ХОЧА Б ОДЯГНЕНА!» — ЯНА ГЛУЩЕНКО ПОДІЛИЛАСЯ В INSTAGRAM ВІДВЕРТИМ АРХІВНИМ ФОТО

Актриса «Дизель Студіо» Яна Глущенко на своїй сторінці в Instagram показала себе в образі Тіни Кароль — зараз і 12 років тому.

У новому вечірньому шоу «Dizel Night» (СТБ) актриса спародіювала Тіну Кароль у кліпі «Скандал». Сама Яна у захваті від номера, тим більше, що пародію почали знімати вже через 8 годин після прем'єри кліпу.

«Образ вийшов настільки правдоподібний, що навіть наші костюмери переплутали мене з Тіною», — написала у своєму пості Яна.

Разом із новим образом актриса розмістила і фото 12-річної давності — виявляється, на початку своєї кар'єри Яна вже перевтілювалася у співачку у кліпі «Ноченька".

«Цього разу я була хоча б одягнена! А то 12 років тому, коли ми пародіювали кліп «Ноченька», з одягу на мені були тільки трусики Костюм для пародії кліпу «Скандал» не менш скандальний — купили ми його у секс-шопіВбрання мені довелося надіти задом наперед і вийшло дуже сексуально»

Ще більше цікавих пародій й яскравих образів у виконанні актриси можна буде побачити у шоу «Dizel Night» на телеканалі СТБ 6 березня о 22:22.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист