ЦІНИ НА ПРОЇЗД У СТОЛИЧНОМУ ТРАНСПОРТІ ЗБІЛЬШАТЬ ДО 20 ГРИВЕНЬ

З початку 2022 року ціни на проїзд у громадському транспорті Києва збільшать до 20 гривень, повідомляє прес-служба КМДА у вівторок, 16 листопада.

"Столиця змушена підвищити вартість проїзду у комунальному громадському транспорті, щоб забезпечити його стабільну роботу та безпеку перевезення пасажирів. Одна поїздка у комунальному транспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі, автобусі) коштуватиме 20 грн при купівлі разового квитка", - сказав заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Для пасажирів, які купують поїздки, поповнюючи електронний квиток, вартість поїздки складе від 15 грн (при купівлі 50 поїздок) до 20 грн (при купівлі 1-9 поїздок).

Також залишається можливість придбання місячних проїзних квитків зі знижками, одна поїздка коштуватиме 14,20 грн залежно від типу проїзного. Також залишаються в обігу проїзні квитки, що використовуються з моменту активації: на 24 години, 48 та 72 години.

"Місто зберігає пільги для всіх соціально уразливих категорій населення. Наразі кияни мають можливість придбати заздалегідь поїздки за ціною 6,50 грн та деякий час користуватися транспортом за старими цінами", - йдеться у повідомленні.

За словами Поворозника, рішення підвищити вартість проїзду пов'язане зі значним зростанням вартості складових тарифу та, відповідно, економічно обґрунтованого тарифу.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист