Церемонія YUNA 2020 перенесена на 2021 рік – відомі дати

Організатори Національної музичної премії YUNA заявили про те, що оголошення переможців цього року у звичному форматі шоу у столичному Палаці «Україна» не відбудеться через карантин. Імена тріумфаторів 9-ої YUNA оголосять у форматі онлайн-трансляції 9 липня о 12:30 на офіційних сторінках премії у соцмережах.

Церемонія YUNA 2020 переноситься на 2021 рік. Вона відбудеться в рамках десятої, ювілейної, церемонії YUNA 2021, яка триватиме два дні – 30 та 31 березня 2021 року. Це буде два різних шоу у Палаці «Україна».

Придбані раніше квитки діють на 30 березня без необхідності обміну. Квиток на 31 березня такі глядачі зможуть придбати зі знижкою 20%.

Павло Шилько, генеральний продюсер премії YUNA: «Пильно слідкуючи за ситуацією з карантином та обмеженням на проведення масових заходів, ми зрозуміли: немає ніякої гарантії, що церемонію можливо буде провести у вересні, як ми планували. Здоров’я артистів та глядачів для нас понад усе.

Тому 9 липня конверти з іменами переможців, які нам нададуть представники компанії Deloitte Ukraine, що традиційно є гарантом чесності голосування, відкриють члени нашої Експертної ради. Це Фагот з ТНМК, продюсер Ірина Горова, саундпродюсер Вадим Лисиця та інші. Всі охочі зможуть побачити це у прямому ефірі на наших сторінках у Facebook та Instagram і на каналі в YouTube.

YUNA 2020 відбудеться в рамках десятої YUNA. Оскільки це ювілейна подія, ми вирішили зробити її особливою. Завдяки тому, що кількість наших номінацій постійно зростає, ми масштабували й наше шоу – воно триватиме не один, а два вечори. Ми готуємо до свого ювілею багато сюрпризів, отже чекаємо всіх, хто любить українську музику, 30 та 31 березня 2021 року у Палаці «Україна».

Нагадаємо, раніше церемонія YUNA 2020 двічі переносилася у зв’язку з карантином – спочатку з березня на травень, потім на вересень. Перших чотирьох володарів премії цього року було оголошено на пре-паті у березні. Ними стали MARUV («Найкращий електронний хіт»), ЛУНА («Інший формат»), alyona alyona & Alina Pash («Найкращий хіп-хоп хіт») та MONATIK Corporation («Найкращий менеджмент артиста»).

Посилання на сторінки YUNA, де 9 липня відбудеться трансляція з оголошенням переможців премії 2020 року:
https://www.facebook.com/YUNA.MUSICAWARDS/ 
https://www.instagram.com/yunaawards/ 
https://www.youtube.com/user/YunaAwards 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист