Це не гра: новий спільний трек Раёк та Krechet “GRA”

Спільна колаборація двох артистів, які випустили найкращі альбоми у 2021 році у своєму жанрі.

раёк – поп-дует, який здивував усіх своїм дебютним альбомом «Море огня», який критики назвали найкращим поп-релізом СНД. Мінорні роздуми про кохання, тривогу і вибір, які розмальовують прості мелодії, що в'їдаються, – фірмовий стиль раёк.

Krechet – репер-інкогніто, який у 2021 році випустив найкращий українськомовний хіп-хоп альбом «Україностан». Яскравий представник нової хвилі українського хіп-хопу, а також один із найкращих саунд-продюсерів України, який дивує своїми несподіваними колабораціями та саунд-дизайном кожного треку. Будь то фіт з Alina Pash, Niman або поп-гуртом раёк.

Два молоді проекти – раёк и Krechet – презентують спільний трек “GRA”: танцювальна та харизматична історія про розбите серце, виражена у діалозі двох артистів.

Змішування стилів (поп та хіп-хоп), мов (російська та українська), переплетення жіночого та чоловічого голосів, а також полярних смислів – яскрава колаборація раёк&Krechet.

«В Україні багато талановитих людей, із такими приємно творити. Ну і люблю експерименти, наче як вдалося», – комментує Krechet.

«Мій парт про юнацький фаталізм після першого розбитого всерйоз серця (їх у нас дев'ять, як життів у кішок). Тобі здається, що ти більше ніколи не зможеш радіти, весна ніколи не настане і взагалі, єдине бажання, яке в тебе залишилося, – сховатись на курній полиці назавжди. Життя закінчено. І про це хотілося заспівати з кривою усмішкою страждальця.

Як мені здається, парт Krechet'а ніби бореться з моїми нав'язливими драматичними словами і відвойовує собі контроль, говорячи про те, що в цій грі немає правил – він сам себе ламає», – комментує Оксана (раёк).

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист