BESPOKE КОЛЕКЦІЯ ВІД ROLLS-ROYCE НА АВТОСАЛОНІ В ЖЕНЕВІ

У цьому році на Міжнародному автосалоні в Женеві Rolls-Royce Motor Cars показали весь спектр палітри Bespoke та вперше привезли повну лінійку моделей. Головні прем'єри - виключна Bespoke-колекція з 25 Phantom, натхненна космосом, а також перший колекційний Rolls-Royce Cullinan з розважальним модулем для розкішного пікніка. Крім того, перед женевською публікою було предсталено Dawn в ексклюзивному Bespoke-дизайні та лінійку Black Badge, адресовану новому поколінню амбіційних і прогресивних підприємців.

Phantom Tranquillity

Новий Phantom Tranquillity - самий недосяжний і бажаний об'єкт у світі розкоші. Колекція обмежена всього 25 екземплярами, доступними як у стандартній версії, так і з подовженою колісною базою, і вже повністю розкуплена досвідченими цінителями бренду.

Phantom Tranquillity створений для справжніх візіонерів, що постійно розширюють межі можливого. Ця серія передає почуття гармонії і абсолютної безтурботності, які відчуває кожен, хто знаходиться всередині цього унікального автомобіля.

Мотив «Галереї» Phantom Tranquillity натхненний прогресивними технологіями британських ракет Skylark. Композиція виконана з світловідбиваючої нержавіючої сталі, 24-каратного золота і космічного алюмінію. «Космічна» тема розкривається і в особливих деталях інтер'єру Phantom Tranquillity. Фрагмент метеорита Муоніоналуста, знайденого у 1906 році в м. Кіруна (Швеція), інкрустований в контролер регулювання гучності, на ньому викарбувані координати і дата відкриття цієї знахідки, а края оздоблені золотом.

Вибір колірної гами салону - алюзія до світлої і темної сторони Місяця: шкіряний салон Phantom можна було замовити у білому Arctic White або сірому Selby Grey відтінку. Передня панель і центральна консоль в обох версіях покриті шпоном з чорним глянцевим і вставками з нержавіючої сталі, а кришка бардачка і дверні підлокітники оброблені матовим матеріалом.

Як у світлому, так і в темному варіантах динаміки акустичної системи Bespoke Audio покриті золотом, відсилаючи до легендарних космічних апаратів NASA «Вояджер», запущених у 1977 році. Кожен борт був споряджений золотими інформаційними пластинками із записом звуків і зображень, що описують різноманітність життя і культури на Землі, - своєрідне послання представникам позаземних цивілізацій.

Геометрична вишивка на обшивці дверей подовженної версії перегукується з візерунком «Галереї», створюючи єдиний декоративний елемент. Позолочений титановий годинник «Technical» з напиленням і пам'ятним гравіюванням, а також позолочена титанова статуетка «Дух екстазу» по-своєму обігрують тему міжпланетних польотів.

Rolls-Royce Cullinan «Genève 2019»

Розкішний позашляховик Rolls-Royce Cullinan, що тріумфально дебютував минулої осені у Вайомінгу, постав у новому виконанні від колективу Bespoke.

Колекційний Cullinan майстерно поєднує у собі розкіш та утилітарність. Кузов автомобіля виконаний у золотистому відтінку «Petra Gold», покритий п'ятьма шарами лаку і синьою декоративної лінією у відтінку «Navy Blue». Контрастні деталі синього і рудого кольорів чудово гармонують зі шкіряною оббивкою сидінь. Панелі з горіхового дерева зі структурою «відкрита пора» прикрашають фірмові годинники і глянцеві алюмінієві решітки акустичної системи Bespoke Audio.

У багажник автомобіля поміщений знімний розважальний модуль для розкішних пікніків на свіжому повітрі, який подарує власнику Cullinan ще більше задоволення від проведення часу із сім'єю і близькими.

При натисканні кнопки модуль розкривається, пропонуючи власнику багатий вибір. У верхньому відсіку розташований сталевий посуд для подачі коктейлів і закусок, а у нижньому відсіку - скляний посуд і дерев'яні підноси, виготовлені з американського чорного горіха. Для елегантного сервірування закусок передбачені два сталевих таріля з монограмою «RR», що зберігаються у спеціальному чохлі з натуральної шкіри, які можна зручно помістити на спеціальні підставки з алюмінієвою окантовкою. Барний набір включає кришталеві склянки «хайбол» з монограмою «RR», складаний ніж для зняття цедри, мірний стаканчик, щипці для льоду і барний товкач, дозволяючи приготувати найвишуканіший коктейль у будь-яких умовах. В окремому відсіку зберігаються лляні серветки, комплект ножів, сталеві соломинки і млин для перцю.

Це друга опція розважального модуля, яку Rolls-Royce представив слідом за Viewing Suite – виїзною площиною з розкладними шкіряними кріслами і коктейльним столиком.

Rolls-Royce Dawn «Женева-2019»

У Женеві Rolls-Royce представ ексклюзивний Dawn, підтверджуючи перевагу колективу Bespoke у світі розкоші.

Візитна картка моделі - насичений сапфірний колір кузова, якого досягли за рахунок поєднання двох синіх відтінків і лакового покриття з додаванням скляної пудри, що створює мерехтливий ефект. Захисна конструкція для задніх сидінь Aero Cowling, що перетворює чотиримісний Dawn у родстер, обтягнута синьої шкірою.

Передні сидіння оброблені сірою шкірою «Selby Grey», а задні - синьою «Navy Blue». Приладова панель пофарбована у глибокий сапфірний відтінок, покрита рояльним лаком, на полірування якого пішло більше 12 годин, і обрамлена тонкою срібною смужкою. Шпон з дерева королівського волоського горіха зі структурою «відкрита пора» використовується для обробки приладової панелі, центральної консолі, дверних панелей і кришки відсіку, в якому ховається складний дах із тканини, надаючи автомобілю візуальну легкість і рельєфність.    

Rolls-Royce Black Badge

Стенд марки в Женеві прикрасять сміливі Ghost і Wraith у версії Black Badge, що демонструють зухвалі смаки нового покоління амбітних клієнтів Rolls-Royce.

Яскраво-блакитний кузов купе Wraith розбавляє яскраво-помаранчева декоративна лінія; в салоні використано поєднання білої та синьої шкіри з контрастним помаранчевим рядком, окантовкою сидінь та помаранчевими вставками у обробленій шпоном передній панелі. Між задніми сидіннями вишитий шестигранний візерунок.

Бізнес-лімузин Ghost виконаний у темно-сірому кольорі із сатиновим фінішем, а края кришок маточин колісних дисків, на яких красується логотип Rolls-Royce, пофарбовані у лаймовий відтінок. Салон оббитий чорно-білою шкірою з контрастною лаймовою окантовкою сидінь та вставками на дверях.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист