БАТЬКО АДЕЛЬ ВИКЛИКАВ ПОЛІЦІЮ ЧЕРЕЗ СУСІДІВ. ВОНИ ЗАНАДТО ГОЛОСНО СЛУХАЛИ МУЗИКУ ЙОГО ДОЧКИ

Марк Еванс, батько співачки Адель, який пішов з сім'ї, коли їй виповнилося 3 роки, викликав поліцію через сусідів, які занадто голосно слухали пісні його дочки. Це сталося в місті Брідженд в Південному Уельсі, Великобританія.

Фанаткою Адель опинилася 21-річна Кілі Фрай. Вона переїхала в будинок по сусідству з Евансом два роки тому. За її словами, відносини між ними відразу не склалися.

"Мені просто подобається співати пісні Адель. Мої друзі кажуть, що я схожа на неї. Я співаю голосно, але не так погано, як він думає", - розповідає Кілі. Марк поскаржився, що через цей шум він не може заснути і це йому заважає.

"Я думала, він це оцінить, а не буде скаржитися. Можливо, у нього проблеми зі мною, тому що я велика шанувальниця Адель. Тепер я боюся навіть вийти з дому: раптом він або його дружина підійдуть до мене. Це був справжній кошмар" .

Місцева поліція обіцяє провести бесіду з обома сторонами конфлікту.

Після того як батько Адель пішов з сім'ї і вона залишилася з мамою, він намагався підтримувати відносини і спостерігав за творчими успіхами доньки. Однак в 2011 році, після виходу другого альбому співачки, вони посварилися. Причиною стало те, що батько дав інтерв'ю про їхні стосунки, хоча Адель настійно просила його цього не робити. Зокрема, він розповів, ніби талант до співу їй передався від його родини.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист