badactress піднімає питання втрати близької людини у новій роботі

Популярна TikTok-акторка та співачка badactress презентує нову відеороботу «не стало». У новому синглі артистка змінює не лише музичний стиль, але й візуальну обгортку.

badactress заявила про себе у 2022 році та запам’яталася слухачам завдяки виразним театралізованим образам, яскравому мейкапу та синьому волоссю. Образ, що легко запам’ятовується, доповнювали танцювальні сингли «wlw.ua», «Абонент», в яких співачка ділилася історіями та проблемами сучасних підлітків.

«не стало» – перша лірична пісня badactress, в якій присутній не лише сторітелінг, а й емоції та інтимні переживання. В основі пісні лежить особистий досвід втрати близької людини – смерть рідного дідуся. Трек був запланований на 5-ту річницю смерті дідуся. За два дні до релізу не стало бабусі. Тому трек присвячений одразу двом близьким людям. Самотність, усвідомлення незворотності втрати та безсилля від неможливості щось вчинити – такою атмосферою просочений трек.

«Через деякий час після смерті, я щодня поверталася у спогадах до близької людини, мені здавалося, що я бачу її на вулицях в перехожих, чую відлуння голосу. Людини буквально не стало настільки, що тепер вона усюди. Саме через бажання сублімувати цей біль в об‘єкт творчості, народилась ця пісня.

Ми всі переживаємо втрату по-різному, і нам потрібна різна підтримка. Комусь потрібно, щоб його обійняли, хтось, навпаки, хоче побути на самоті, а комусь потрібна професійна психологічна підтримка. Не бійтеся просити допомоги та виплеснути свої емоції», – розповідає badactress про трек.

Свої емоції співачка виплеснула у атмосферному відео на фоні муралу Чорного моря. Темні сині хвилі символічно увібрали в себе усю біль почуттів та скорботу, а Чорне море – то символічний образ пам'яті для кожного українця.

«Спогади – це те, що назавжди залишається в нашому серці. Це те, що ми можемо зберегти і пронести з собою, аби люди не зникла безслідно», –  говорить badactress.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист