Автори хіта «Вова, *баш їх бл*ть» випустили новий трек «Остановіть ви цю х*йню»

На початку війни YouTube-канал «Мюслі UA» випустив трек «Вова, їбаш їх блять», в основі якого звернення підприємця та президента ФК «Інгулець» Олександра Поворознюка до Володимира Зеленського

Трек очолив українські чарти Spotify та Apple Music, відео має понад 2,5 мільйона переглядів на YouTube, а тепер його автори повертаються з потенційно новим хітом.

«Остановіть ви цю хуйню» — нова робота «Мюслі UA» також за участі Олександра Поворознюка. У треку використано його свіже звернення до Президента України та «привіти» українським діячам, які «намагаються на війні заробити собі політичні бонуси». 

Слухайте на цифрових платформах: Apple MusicYouTube MusicDeezer.

У треку не називаються імена (крім Юлії Тимошенко), але в описі до відео автори згадують Петра Порошенка, Миколу Тищенка, Арсенія Яценюка, Руслану Лижичко, Олега Ляшка та інших.

«В той час, коли ЗСУ боронить нашу країну, а всі ми разом їм допомагаємо, існують поруч з нами люди, яких в народі називають ПІАРаси. На відміну від волонтерів, які роблять все можливе і неможливе абсолютно безкорисно… на відміну від простих людей, які віддають останню копійчину на потреби арміі… ці люди намагаються на війні заробити собі політичні бонуси, а інколи і просто влаштовують піар на людському горі! Саме це і хотів сказати Олександр Поворознюк, тільки зробив це в своїй манері: коротко і з матом!"

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист