Артем Пивоваров став автором нового синглу для ТО-МÁ

Сьогодні популярна співачка ТО-МÁ презентує сингл «ЛЮБИМЫЙ МОЙ ЧЕЛОВЕК», автором якого виступив відомий український артист Артем Пивоваров.

 "На піку емоцій - саме так можна охарактеризувати мій перший трек з нашої глобальної колаборації з Артемом Пивоваровим. «ЛЮБИМЫЙ МОЙ ЧЕЛОВЕК» був записаний в Києві, на студії у Артема. Цей трек став найдовшим з підготовки та запису, за всю мою творчу біографію. Робота над ним велася півроку. Ми додавали нові звуки, міняли стиль, часом поверталися до того, з чого почали. Сьогодні я можу сказати - це мій найкращий трек ", - коментує вихід нової пісні співачка ТО-МÁ.

А вже скоро співачка планує випустити кліп на пісню «ЛЮБИМЫЙ МОЙ ЧЕЛОВЕК», який зняв ізраїльський режисер Інді Хайт. Доречі, за останній час Інді Хайт встиг створити відео роботи українським топ-артистам, таким як LOBODA і Тіна Кароль. 

Сама ж співачка ТО-МÁ постійно радує аудиторію досить сміливими і красивими відеокліпами, які не просто варті уваги глядача, зачаровуючи завжди своєю концептуальністю і якісним контентом, а й завойовують нагороди на міжнародних фестивалях.

Сингл «ЛЮБИМЫЙ МОЙ ЧЕЛОВЕК» можна почути на всіх цифрових музичних платформах https://l.1mp.ru/moiche/, а про дату виходу кліпу на такий чуттєвий і неймовірно красивий трек, ТО-МÁ вже зовсім скоро обіцяє оголосити.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист