АРСЕН МІРЗОЯН ВИПУСТИВ ЕМОЦІЙНИЙ КЛІП

Музикант представив відео на трек "1000 раз".

Співак Арсен Мірзоян випустив новий кліп. Музикант представив відео на композицію "1000 раз". Режисером роботи виступив Олег Борщевський.

Мірзоян та Борщевський настільки надихнулися, що відзняли не лише кліп, а й короткометражний фільм.  У найближчому майбутньому стрічку відправлять на декілька незалежних  українських та зарубіжних кінофестивалів, тож в Інтернет її викладати не планують.

А поки що музикант та режисер представляють музичне відео, яке було взято за основу фільму.

"У нас вийшла філософська притча про пошук справжніх цінностей. Ідея виникла як відгук на вічні питання про правильність життєвого шляху і пошуку сенсу існування людини. Головний герой риє яму в пошуках скарбу, але чи зупиниться він, коли знайде його?" – пояснив головну ідею кліпу Олег Борщевський.

Знімання тривали один день під Києвом, а пост-продакшн – місяць. Всього над створенням відео працювало 30 осіб. За словами Борщевського, найбільше зі знімальної команди дісталося саме Мірзояну:

"Арсену доводилося копати до кінця знімань, але він зберігав сили і ентузіазм - риси справжнього професіонала", - прокоментував режисер. 

Сам Мірзоян на тимчасову роботу актором не скаржиться і заради мистецтва готовий піти і не на такі жертви. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист