Американець з’їв більше 34 000 Біг Маків: скільки років йому на це знадобилося

70-річний Дональд Горські їсть бургери десятиліттями і зупинятися не збирається.

У той час, як дієтологи раз за разом повторюють, що фаст-фуд – не найкраща їжі і на користь здоров’ю вона не йде, дехто успішно демонструє, що з правил завжди є винятки.

Тюремний офіцер Горські вперше спробував бургер у 1972 році. Каже, йому дуже сподобалося, і він тоді подумав, що їстиме їх до кінця свого життя. Так, зрештою, й сталося.

Дональду вже 70, а в його меню щодня є Біг Маки. Щоправда, останнім часом довелося зменшити свої апетити. Якщо раніше чоловік міг з’їсти 9 бургерів і картоплю фрі, сьогодні дозволяє собі замовити максимум 2. І ніякої картоплі! Наприклад, у 2023 році він з'їв 728 Біг Маків. А щоб бути у формі (вік бере своє!), проходить по 10 кілометрів.

Любов чоловіка до бургерів неодноразово документувалась у Книзі рекордів Гіннесса. Вперше він став рекордсменом з поїдання Біг Маків ще в 1999 роком. З того часу багато разів покращував свій власний результат. Каже, що 34128 (саме стільки він вже з’їв) – це для нього не межа.

«Буду їх їсти до кінця свого життя», - каже він.

Щоб не бути голослівник стосовно кількості з’їдених бургерів, Горськи зберігає всі чеки з McDonald's – вони в нього розкладені по папках.

У мережі McDonald's його добре знають і ставляться до такого відданого клієнта дуже шанобливо. У найближчому до дому ресторані навіть повісили його портрет.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист