АКТОР АЛЕК БОЛДУЇН ВИПАДКОВО ВБИВ ОПЕРАТОРКУ-УКРАЇНКУ ПІД ЧАС ЗНІМАНЬ

Під час знімань фільму-вестерну Rust у Нью-Мексико актор Алек Болдуїн поранив операторку та режисера. Українка-операторка Галина Хатчінс померла від отриманих травм у лікарні, пише Variety.

ЩО СТАЛОСЯ

Під час фільмування кадрів перестрілки для нового вестерну Rust («Іржа», — ред.) Алек Болдуїн вистрілив із гвинтової зброї з холостими патронами та поранив двох членів знімальної групи. Режисер Джоел Соуза перебуває у важкому стані в лікарні, а операторка Галина Хатчінс померла від отриманих травм.

Наразі тривають слідчі дії, вся команда дає покази. Знімання фільму призупинене на невизначений термін.

ЩО ВІДОМО ПРО ГАЛИНУ ХАТЧІНС

42-річна операторка Галина Хатчінс народилася в Києві, в дитинстві жила за Полярним колом. Хатчінс закінчила КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю «міжнародна журналістика», а потім емігрувала в Великобританію, де працювала журналісткою-розслідувачкою в документальних фільмах.

2015 року жінка закінчила консерваторію AFI, за три роки її взяли операторкою у 21st Century Fox DP, а вже 2019 року вона стала однією з висхідних зірок американського кінооператорства.

«Вона чудова, позитивна, творча людина, яка була так схвильована від того, що прорвалася й знімала фільми. Вона справді була на підйомі», — сказав оператор та друг Хатчінс Майкл Песса.

На сторінках у соцмережах Галини друзі та колеги висловлюють свої співчуття. «У неї було таке дивовижне походження, яке ви просто миттєво романтизуєте. У неї був весь цей український вайб, завдяки якому вона виглядала як суперкрутою, так і серйозною щодо правди», — зазначив режисер Адам Мортімер.

vctr.media 

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист