Adidas ultra boost точно має бути у вашому гардеробі

Марка адідас завжди була одним із тих виробників, які розробляли найновіші технології та дивували світ тим, що ще ніхто й ніколи не бачив. У лютому 2013 року фірма представила в Нью-Йорку новітню технологію амортизації. Саме ця подія стала однією з найважливіших в історії адідас, а також для всієї індустрії спортивного екіпірування за кілька поколінь завдяки тому, що це було відхилення від усіх канонів. Замість того, щоб звично використовувати один блок піни, інженери вирішили поєднати в підошві дві тисячі поліуретанових капсул. Кожна з них має здатність індивідуально стискатися та розширюватися. Вони зліплюються воєдино і зберігають властивості довше, ніж решта ринку взуття. Вони вміють поглинати енергію, звільняти її з однаковим результатом. Матеріал не піддається впливу навіть найхолоднішої температури, перевершує всі варіації EVA. Процес еволюції моделі постійно розвивається і процес еволюції точно вартий вашої уваги.

adidas ultra boost випустився у силуеті, націлені на професійних спортсменів. Далі все значно змінилося, коли компанія об'єднала матеріали Primeknit та покращену підошву. Вона містила близько трьох тисяч капсул, тому бренд буквально розпочав епоху взуття нового покоління. Кросівки набули такого зовнішнього вигляду та комфорту в ходьбі, якого ще ніхто не пропонував.

Після того, як попередня конструкція була замінена на легкий та еластичний Primeknit. Універсальний силует став справжнім прохідним квитком фірми у світ ексклюзиву, унікальних релізів та колаборацій, таких як лінійка YEEZY з Каньє Вестом. Компанія постійно знаходить горизонти для інновацій: інженери марки позбулися зайвих елементів і створили мінімалістичну модель Uncaged, також урізноманітнили кольорову гаму, що було великим проривом.

У 2017-му лінійка відсвяткувала третій рік у званні лідера та представила реліз унікальних новинок. Дві з них були класикою з невеликим удосконаленням, у чорному та білому тонах, з оновленим вічним та ще якіснішим виконанням. Третя варіація відобразила весь потенціал бренду і була показана в темному забарвленні, без поліуретанових вставок, для тих, хто віддає перевагу комфорту, свободі в рухах.

На офіційному сайті інтернет-магазину ви можете придбати adidas ultra boost та інші варіанти екіпірування для будь-яких видів спорту. Підписуйтесь на розсилку про новини, отримуйте бонуси, насолоджуйтесь шопінгом. Вдалих покупок!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист