80-ТІ ЗНОВУ В МОДІ: БАРСКИХ ПРЕДСТАВИВ АЛЬБОМ «7»

Через годину після довгоочікуваної прем'єри альбом Макса став # 1 в семи країнах iTunes: Україна, Білорусь, Молдова, Латвія, Казахстан і Азербайджан

П'ятий повноформатний альбом «7» - це унікально-точний коктейль щирих часом інтимних історій Макса Барських та повітряного звучання переосмислених 80-х. У новому музичному матеріалі артист не прагне зробити перекид назад, щоб дивувати, адже він точно знає, куди направляє кожну з семи мелодій - прямо в серце свого слухача.

«Створюючи пісню, я прагну говорити просто про глибокі речі. Збираючи воєдино альбом, я безжально відкидаю будь-яку пісню, яка порушує загальну тему діалогу. Тому що музика - це діалог з моїм слухачем, який може і буде повторяться багато разів протягом тривалого часу в абсолютно різних ситуаціях і настрої. В альбомі «7» я став ближче до своєї ідеальної формули «приємного прослуховування» і «до зустрічі очі в очі», - коментує прем'єру Барських.

Згідно зі статистикою у нового альбома  Макса великі шанси побити рекорд платинового лонгплею «Тумани». Протягом доби після відкриття предрелізу «7» платівка зайняла символічне сьоме місце в чарті Apple Music, що зараз є рідкістю для поп-виконавців. Як правило, в Top 10 Apple Music потрапляють в основному альбоми хіп-хоп музикантів.

Лід сингл #BEREGA за 11 тижнів пролунав понад 320 000 разів на 229 радіостанціях, які ведуть мовлення у 1056 містах більш ніж 15 країн світу і очолює радіочарт топових радіостанцій три тижні поспіль. Однойменний кліп набрав близько 15 мільйонів переглядів, продовжуючи стрімко рости в своїх показниках. Live версія треку «Странная» подолала позначку в мільйон переглядів, а Lyric Video «Вспоминатьи» вже досягає 10 мільйонів. Але найочікуванішою прем'єрою з альбому «7» стане хіт «Неземная», обраний шанувальниками під час шоу в київському МВЦ наступним синглом.

Головний блокбастер року вже доступний на всіх цифрових майданчиках, а телевізійна версія шоу «7» - ексклюзивно на офіційному YouTube-каналі артиста. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист